Guest Book



Hai semua pembaca dan editors. Widget shoutmix telah dibuang dari blog ini dan digantikan dengan guestbook. Anda dilu-alukan meninggalkan jejak di sini jika kekurangan idea untuk tinggal komen di entri. :)

Cara tinggal link anda :
Latest entry : <a href="http://URLlatestENTRY">Tajuk Latest Entry</a>
*Gantikan URLlatestENTRY dan Tajuk Latest Entry anda

Komen anda akan kelihatan seperti ini:


131 comments:

syafiqsulaiman said...

datang lawat..
dah tinggalkan komen pon..

p/s:kawan- kawan blogger jemput dtg blog sy k..

Latest entry : Tajuk Latest Entry

dya adriza said...

aloo tetiba cam sayang plak nk buang shoutbox biru tuh :(

100penulis said...

@dya adriza

sekadar alternatif saje ;)
lagipun shoutmix ni kekadang buat page lambat loading ah

kusut said...

ohhhhh tak jadik the 1st lah. haha.
guestbook ni mcm balik ke tahun 90an pulak. mase internet tu masih muda :P

-kusut

kyle said...

kyle mai mlm jumaat sign guest book 100 penulis, hehehehe....nk tandatangan besar2 leh? :P

Anonymous said...

missing 100penulis badly. *tiba tiba jadi anon* hehehe. dari cikda =)

Aida Ismail

Liz said...

nak sign ni hehehe....

to cikda, kenapa dah jadi anon ala mcm xbest jer...

100penulis said...

@Liz

cikda da jadi anon sbb da delete blog etc.. but she'll be back :)

d_tieah said...

Nak komen jugak lah..
Hahaha..

Latest entry : Seorang Blogger Buat Aku Terharu Siot

humbleyat said...

ho2..bak dtg kat sign guestbook kat sini jugak:-)

Latest Entri:Secret Admirer Bagi Limau?

shandye. said...

haha. setuju dgn kusut. mengimbau nostalgia lama gittew.

ahaks...

monyet.merah.jambu.menulis

sYazY_dZaiMa said...

assalammualaikum & salam penuh rindu :)

Lama saya tak melawat sini, menjengok kawan-kawan lama. rindu tau nak bersama dengan korang. anyway, if saya ada masa lagi,saya jenguk2 kalian. teruskan usaha, saya sokong dari jauh. :P

kun said...

festime masuk cni, hehek.

salam kenal semua!
heheh.

[ ^ __ ^ ]kun dah jadi kodok.

cikblurr said...

dtg melawat sini sambil follow2...

Latest entry : <a href="http://kisahkuygbenar.blogspot.com/2011/01/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html</a>

miezaniera said...

jalan2..

Cik Aien said...

salam semua :) ni adik owen tingglkan jejak dlm buku tetamu :)

superbEPA said...

jum ke blog :) follow.follow.


Tajuk Latest Post Anda

OrenLimau said...

singgah sini :)

Jenis MANUSIA,bukan MONYET

Latest entry : Please Pray For Them :(

d_tieah said...

Singgah sini..

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

CouLeur de Chiqu3 said...

salam

Cikgu Nizam said...

wow... blog yang menarik bagi seorang penulis indie... moga2 ianya dapat menjadi bahan bacaan yg berguna kepada rakyat Malaysia.

Banjir kilat

Anonymous said...

kemas dan simple blog ni. Jeles. haha

How to avoid fight in relationship

Mr. TN_SkY said...

Oke..SkY dah reply emel =-=..lepak sini jap oke? hehe

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

fiqathefiga said...

cowder makanan laut

comment tau

eazlye said...

salam ziarah......

Cuti sekolah hari tuh sempat kamu mengandung yerk??

nurainie.ismail said...

Latest entry : solemnization dress

iwan_dextrous said...

singgah yer..hihih

Dextrous cyber life

shida anwar said...

jalan2 malam

Ragam Dunia said...

trima kasih sebab sudi join blog.. =)

d_tieah said...

Singgah ke sini lagi..

Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

risa said...

suke lepak kat sini;)

DeQdEq said...

pertama kali singgah sini...

kyle said...

singgah lepas cuti seminggu, hehe

Cik Aien said...

menyinggah lagi :)

eazlye said...

salam ziarah yerk...

Latest entry : Aik

| cik azeya | said...

hai. :)

.Akademi Fantasia 9. Harus ke ada yang ke 9? brrr.

student said...

lama tak jenguk sini..
nampak makin best..keep it up!:)

P/s: menunggu bila la leh jadi sebahagian daripada barisan 100penulis.com..:)

UPDATE!
Dimana Bumi Dipijak Disitu Langit Dijunjung

wanacesh said...

1st time dtg sini,,nk tnya 50 blogger diperlukn utk bloglist 2 msh de kekosngn x he3,,,=P

Malaikat turun ke bumi?

Jemari Sunnah said...

Latest entry : Peranan Ulama'

are_mean91 said...

singgah sani jap........

siapabakizainal

Zul's Stuff said...

aku sokong say no to pengguaan chatbox..kebnykn yg dtg blogwalking nesti nak cri chatbox je..bkn nakl bca entri


Latest entry : Gemilang 2011 TV3 AVI Mediafire link

CourFeyLia said...

jln2 cni...
nk try gak r pki guest book...

kyle said...

tumpang lalu :P

Firdaus Kasim said...

salam singgah

Popular post :
Cara-Cara Blogwalking yg Betul

Cik Aien said...

eden dtg! hehe :)

luqman hakim said...

datang blogwalking here..!!

mas2ra said...

hello. saje singgah sini. nak promote diri. haha.

Menyesal? Its too late!

Adlan Solis said...

salam jumaat^^

Janji kita

Cik Aien said...

salam jumaat :)

k h a i r i y a h said...

hey2 ! guling2 kt sini jap ea ? haha

Anonymous said...

Latest entry : Kaedah Untuk Hack dan Crack Internet Download Manager Secara Manual

k h a i r i y a h said...

bw d petang hari yea.......... :)

Anonymous said...

salam. singgah ke sini lagi


support saya dalam

10 hours challenge start

herumi said...

tumpang lalu sambil mengkopi idea untuk penulisan dalam Blog NETonX...
TQ.

Senang-senang lawatlah Blog NETonX kalau nak kongsi knowledge on ICT dan apa sahaja dengan Mr. Herumi.

ika zulaikha said...

cool lah blog nih..
=)

chenta said...

cak!

kyle said...

sokong bro tentang post yang berkaitan dengan bahasa melayu, sahut cabaran taip dalam bahasa melayu yang sempurna =)

tarijemariatul said...

nak sign b0sa2 b0leh??

tinggal jejak sini jugak..meh tengok latest entry.

http://nuriratulumairah.blogspot.com/2011/03/find-out-my-new-familysempoi-beb.html

halila Ibrahim said...

salam

orang baru datang ziarah n kenal2..

LaYar_LaRa said...

singgah cn...:)

LaYar_LaRa said...

singgah cn...:)

Azreem said...

dah follow blog.nice post on the ping widget.teruskan :)

orens@nQuiks said...

tgh berblogwalking..sggah sni kejap ^_^..rjin2 sggh la blog sy..okeh!!

HAW said...

terima kasih

Miss Kira said...

datang menjengah ke teratak 100penulis... ;)

blog baru.. ;) Darls..I miss Sp

Si ComOt said...

datang melawat , n jenguk2 sini ..
P/S : please suggest my blog untuk geng disini and hope u're like my blogs .. i love bloggersss

KU CIPTA KHAS UCAPAN INI HANYA UNTUKMU

atiEy_[azHa] said...

singgah sini . yay !

Blog Atiey Azha

Ayu Zan said...

Belog ku : Bicara Hati


Jom singgah~
=)

k h a i r i y a h said...

lari2 sini jap ! wee ~

MOK&SONS said...

Jalan2 tengahari jap.. :)
Sape2 rajin,jom singgah.. :)

Kradz Review said...

Salam..

content blog yang bagus!

Kalau nak shopping online jom ke Macam - macam ada ..

nur aisya humaira said...

singgah cni..:)

Cikgu Fikri said...

terbaek lah...
hhuhhuuhuh :)

sizuka[Izzati] said...

sizuka datang sini tandatangan buku tetamu.rindu sgt 100penulis.nak apply jd editor balik tapi 3rd year ni sangatlah busy.sobs.

aja aja fighting 100p~!

[cucu Hj Hassan] said...

saya singgah

sanggup terima org yg dh byk kli kpel sbgai psngan?

syudsyuda said...

LIKE! :D

Anonymous said...

salam ziarah utk semua http://nurafiqah89.blogspot.com/

..LEsLie AidA.. said...

Best!..good to read and good to know..=)

izfanora said...

sy buat xjd lah.. T_T

Muhaimin Shah said...

wahhahahha.. saya suka entri100penulis: "Kalau tak pandai masak tu,bukan perempuan lah!"..

tapi, untuk bakal2 isteri dan para isteri, sila dengar ye..

saya penah dengar orang2 lama bercerita:

1. walaupun isteri2 tak penah masak, dan tak reti masak pun, bila dah kawin tu, try2 la masak..

2. laki ni, mmg dia tak penah cakap, tapi kalau korang masak sekali sekala, walaupun tak sedap, konpem deorang terharu.. jgn la plak expect dia puji korang meletup-letup.. ahaha.. kalau dia makan sampai abes tu.. mmg sedap la tuu..

3. lepas tu, rajin2 la belajo.. tak payah sedap macam Secret Recipe pun.. tapi konpem laki korang sayang korang.. insyaAllah dia tak cari lain.. (kata orang2 lama)

zida said...

first time sampai sini. meh baca entri budak di Cairo :)

colleen-kawaii.com

BaKuL said...

Salam, nak keychain or strap handphone cute tak? Jom jenguk ke sini. hehe

http://bakulpeacecraft.blogspot.com/

BarangCute

puteraduyong said...

salam...

Latest entry : PRIA PUJAAN SONGSANG

Zulkifly Omar said...

singgah kat sini.. hurmm lama xdpt melawat 100penulis.. rindu~

Putra said...

sya bru g dlm dnia blog nie...dtg2 la mlawat d blog sya tggalkn komen, cdangan , pndpat n ikut ska...huhu

ASaDa RyutaRo said...

baru perasan ada benda ni..

ammboi.blogspot said...

singgah

Nurin Alyssa said...

Tumpang..=)

SYAF said...

<a href="http://syaf.frenzyfm.my/2011/04/izinkan-aku-menulis.html</a>
SinGGah Disini SaLam KeNAL

Anonymous said...

tingtong...

teringin nak g pantai laa

hakim tasdiq said...

singgah ye jalan-jalan

http://accesshakim.blogspot.com

Kejora said...

salam...

jalan2 cari idea...:)))

Cik Khairyyna :) said...

jenjalan di sini :)
suka penulisan daripada editor baru,jaa. *bekas kekasih* hehe :)

suha said...

haip sume..hehe nnti jenjalan page cik suha gak tau

http://suhasimplelife.blogspot.com/

Cik Aien said...

Lama xmelepak sini :)
Penulisan baru ain

Belog sendiri

peep said...

hello.. :)
new here kott..

shandye. said...

agak-agak tuan tanah takde perancangan ke nk revamp belog ni guna template baru yg lebih segar?

hehehe...

100penulis said...

@shandye,

perancangan tu ada.. masa je takde. heh

nurul lalala said...

da join cabaran 30minggu menulis~ hehe

http://luvknewrule.blogspot.com/2011/04/kalau-ada-rm100-sekarang-cabaran-minggu.html

k h a i r i y a h said...

aloo , datang sini

Anonymous said...

Nak jadi yang ke 100 la.. hikhik

KotakHitam said...

I'm no 1000

ieka.H said...

salam..ziarah cni :)

ikha said...

singgah cni :)

baby_serene said...

blogwalking & follow...

Siti Suriani said...

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/05/malam-ni-malam-jumaat-hee.html

Clara said...

dtg melawat..

Peluk Islam Kerana Bulan

Anonymous said...

Eh,baru tahu pasal blog nie..best jugak.. keep chillax~ saya tak kisah if follower blog saya berapa kerat je.. janji saya BLOGGER wahahahaha..

http://daricerukhati.blogspot.com/2011/06/ada-beran-ka.html

724422 @ matyo said...

salam.. saya pun nak tinggal jejak juga..

Dah tukar domain.. selamat tinggal blogspot

Haswardi Morshidi said...

Lebuh India Kuching

tieykah said...

tinggal jejak:)

http://tieykahituaku.blogspot.com/2011/06/pakwe-saya-hensem-lerw.html

malin_purple said...

Ter-tinggal jejak :

Latest entry : Macam ni ke Perempuan?

cik bulan said...

tertulis..haha

ak yuyunz said...

dropping by :)

cik ifah said...

emm. saya tak paham sangat pasal 100 penulis tuh. Tp, macm nak join. Btw, boleh lawat blog sy. dan kalau sudi boleh tinggalkan komen untuk penambahbaikan :)
latest entry: skandal manusia

mamamikailmirza said...

jom baca tentang kebaikan susu ibu di sini

ZackJ said...

Salam , baru pertama kali dtg sini, nampak baner kat datuk amer punya blog, cuba klik dan akhirnya sampai sini dan jadi follower.
Cabaran menulis 30 minggu tu apa?

D'ya Marshmello said...

Datang singgah blog yg penuh dgn informasi..i like it.jom singgah baca entri.Adakah beli DSLR kerana bakat atau trend semata-mata?

Latest entry : Beli camera DSLR kerana trend atau bakat?

aimaniman said...

singgah sini nak sahut cabaran 1001 penulis ..

DoRaEmoN LuRvE said...

blogwalking here ! :'D

Latest entry : Homestay di Dungun

mySQUARE said...

Jom terjah...

Canon Lens Flask: http://mysquareshop.blogspot.com/2011/08/canon-lens-flask.html

Amri Abd Rani said...

singgah sahur...
tuan rumah xsahur ke mlm ni..

Schafiq Hasyriq said...

Latest entry : Silent Wednesday

munirasedek said...

Singgah sini

Latest entry : Info Minyak Wangi

Damienicha said...

bru smpai kat cnie

Damienicha said...

baru smpai dcni..Aksi Berjalan Melintasi Kabel Tinggi Tanpa Alat Keselamatan

alif haris said...

singgah sini ye :) hehe

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

salam,
jejak ke sini

Phat said...

singgah sini & follow

Latest entry : Jalan jalan shoping raya

iqwanroslanni said...

singgah

Miss A said...

datang melawat sini malam2 :)

Latest entry : Lelaki2 Yang WAJIB Ditinggalkan Lepas Korg Bercouple