Tuesday, August 16

Viral videos!


Hi guys!Long time no blog :D
Here's to make it up to you. 
Found tons of viral videos around youtube these days.
Go ahead,watch these and tell me what you think!HAHA


Tip apabila putus cinta




Assalamualaikum semua. 


Normal lah kan jatuh cinta. Siapa yang tak pernah jatuh cinta. Mesti korang pun pernah kan? Yang putus cinta pun mesti ada juga. Releks lah, takat putus cinta, pakwe kawin lain, semua tu aku dah pernah rasa. Sedih? Mau tak sedihnya. Time tue masih old skol, aku siap call besfren aku guna public phone, tak cakap banyak pun, tapi nangis saja, 3 jam ! Pergh, memang sabar sungguh kawan aku tue kan. Dia memang BFF aku untuk selamanya.