Friday, August 5

apa kategori anda sebagai kawan?

 

salam jumaat, salam penghulu hari, dan salam bulan kemerdekaan....amacam? dah gantung jalur gemilang kat kenderaan, pejabat, umah masing2 dah ke? ekekeke....bolehla tanya sebab baru je letak jalur gemilang kat kete...first time u...sebab tahun ni i baru ada kete sendiri nyah...

minggu ni, aku nak hupdate pasal kawan...sebab baru2 ni, aku ada kes ngan kawan2 aku, dan aku rasa sangat bertuah memiliki mereka as my friends...tu dorang, aku? tataulah sama ada aku ada menjalankan tanggungjawab aku sebagai kawan mereka dengan baik ke tak...mmmm...<thinking>

Apabila bookmark terlampau banyak

MunzirShafie dot Com


Salam 100penulis kepada semua pembaca blog ni.

Ha, kan aku dah cakap mesti time nak tulis jugak la tetibe takde idea. Time korek hidung, makan nasi, tengok movie, g kelas, idea mencurah-curah ke ladang gandum pulak. Adoiii… tak paham betul. Okla, start dengan yang basic la dulu ye. Maybe korang yang setia dengan blog ni tak pernah dengar nama MuJE ni kan? Sebab nilah dia first entri aku kat blog 100penulis ni. Hoyeh! Last week aku diberi keizinan oleh Boss untuk skip post entri sebab aku baru diterima bekerja disini. Nak join jugak? Apply la cepat²!

Ok, aku tak nak jadikan first post aku kat sini sebagai sesi suai kenal dengan kamu-kamu semua ye. Suai kenal tu ade, tapi takde la heavy sangat sampai pulun gile promote blog sendiri kan? Oh ya, cakap pasal blog sendiri, MunzirShafie [dot] Com lah nyawa aku di alam maya ni. Nak kenal lebih lanjut pasal MuJE silalah ke blog aku ye. Kat sini ringan-ringan jer…=) <---ni namanya promote blog secara ringan. hahaha……

Jadi, untuk tidak merugikan first post aku kat sini, apa kata

Sebelum Mula Buat Duit Dengan Blogging...

Makin hari semakin banyak blog² baru muncul dengan macam² jenis skop. Tujuannya mungkin kepada for fun saja tapi kebanyakannya bermotifkan cari duit dengan blogging.

Ye buat blog bukan susah. Pilih template, ketuk² keyboard taip apa², dah siap. Paste code iklan banyak². Kemudian dengan berkobar-kobar tunggu duit masuk.

Masalahnya duit yang hangpa tunggu tu bukan dalam sehari dua boleh nampak hasil kalau hangpa belum ada aspek yang satu ni :

New way to live your nightmare!


Assalamualaikum...

Anda Pelajar Universiti atau Kolej? Mari Tengok sini...fikir2kan :)


:: orang cakap.....::

 bile teori yang digunakan gagal disempurnakan............
macam ni la jadi nye........

orang cakap...KALAU NAK BERJAYA,KENA BERUSAHA...


tp....AKU DAH BERUSAHA,MASIH GAGAL..