Monday, August 1

Borak2: Single itu tak best ke?



Jom baca ni 7 fakta SINGLE ITU BEST:
1. Nak keluar dengan kawan2 lelaki/perempuan bebas..
2. Nak mesej/call dengan kawan2 lelaki/perempuan takde limit..
3. Tak perlu nak fikir pasal orang lain..
4. Tak akan mengalami masalah gaduh dengan bf/gf..
4. Mendapat tidur yang secukupnya..
5. Telinga tak sakit dengar bebelan..
6. Duit boleh simpan, takde nye nak topup untuk kapel ke, belikan hadiah ke kan..
7. Single is simple.. Double is trouble..



Ke Arah Pembaharuan 100Penulis


Saya yakin dan percaya semua editor sudah maklum dengan pertukaran admin 100penulis ini dan kita juga sudah dimaklumkan oleh admin baru tetang beberapa perubahan awal yang akan beliau lakukan. Dengan kedatangan Ramadan ini, kita harap 100Penulis juga akan mengalami perubahan positif.


Bila Hati Sudah Cinta

Menjemput anda ke blog ASaDa RyutaRo..

Assalamualaikum dan salam mesra semua. semoga kekal ceria dan sihat walafiat di mana jua berada. kepada yang tengah sedih-sedih dengan musibah yang melanda, semoga sentiasa sabar dengan segala dugaan. bawak bersenyum jugak ea. kalau anda senyum orang yang tengok pun senyum. tak caya, try la.. seeenyuum... =)

Entry kali ni adaptasi dari kisah benar.. yeah! seperti tajuknya yang jiwang.. ini adalah kisah jiwang asada tahun 2006 punya. meh layan..