Tuesday, July 5

Kehilangan





Salam semua. Moga sihat hendaknya. Puisi ini ditujukan khas buat seseorang yang pernah menjadi ketua di sini. Ia tertulis secara spontan, melahir rasa apa yang ada di hati. Mungkin ia hanya secebis puisi tidak bermakna. Tetapi, bagi sesetengah antara kita, ia ada makna tersendiri.


CARA MUDAH KEMPISKAN PERUT

♥♥♥♥♥

oh hello, salam semua. sebenarnye aku nak buat entry ni macam gusar gusar jugak lah.risau je salah tengok jadual.selalu mase sekolah tak tengok jadual betol betol ni lah padahnye.tak reti tengok jadual.

aku kila. ahh berapa kali lah aku nak kenalkan diri.dulu aku pernah buat entry kenalkan diri.muahahaha....sila search kat label untuk tengok entry lame..label KILA

aagag, ok kali ni aku nak kongsi dengan semua cara nak kempiskan perut cara jepun. cara yang senanggggg gile..yelah, lepas raya ni kan, kalau di ukurrrr memang sah sah naik lah perut tu.sape perut tak naik, meh jumpe aku.aku hulur jari, korang boleh kerat kuku aku.muahahahha


Kami Akan Jadi Seperti Che

Aku termenung kejap. Bukan apa tapi tengah plan dalam otak aku yang tak sebarapa nie apa yang aku nak buat malam tu. Hari Raya dah masuk hari yang ketiga. Isnin dah nak masuk balik keje. Baju untuk minggu depan nak kena gosok. Itu dah tentu. Tapi, apa yang aku patut buat untuk menghiburkan diri aku sementara menghadap helaian baju kerja dan baju sekolah anak aku?

Tanpa berfikir panjang, tangan aku mencapai remote TV aku.
Mesti ada cerita best malam ni. Takkan takde...
Lepas beberapa minit aku menukar dan menukar pilihan channel yang ada, harapan aku makin pudar. Takde pulak cerita best malam nie...