Tuesday, May 24

Virus M-pop?


Greeting Malaysians :)

I don't know where I've been,maybe the final exam is too long or something but tiba tiba, out of nowhere muncul sort of fenomena or disease(yes,I can put it that way) well known as M-pop. 

*gelak kejap*
Gambar ihsan from haters 

I found out from this one blog, and obviously these groups tak lah seperti yang aku expect. Well, takkan nak expect orang local boleh buat sejibik macam Koreans,kan? Oh yes, sebab first review pasal 2 group mpop ni sangatlah mencerminkan tahap ke-meluat-an orang- orang kita, mindset aku dah memang,

mpop = disaster/rebecca black/wannabe

but then, ada lah pula orang sokong?Pelik. Jangan risau,aku dah siap siasat untuk korang.^^