Friday, May 20

benci lelaki


walamak....mati aku kali ni, tajuk entry perghhh....habis sume blogger lelaki yang lain boikot aku kali ni...ahaks....takpelah, aku nak teruskan jugak psl isu ni....tak kira tak kira...

sebelum tu, bagi amaran awal2...bukan sume lelaki mcm apa yang aku nak cakap, daripada 5 orang yang aku jumpa, adalah sorang yang kurenggg...yang lebih 4 orang tu okay what...

aku tulis ni based on apa yang aku baca, pengalaman sendiri, pengalaman mereka di sekeliling, dan dari tv...so, takkan kerana nila setitik, kita nak cop lelaki2 yang lain mcm tu jugak, sabar2....baca dulu isu aku...