Tuesday, May 10

Read my mind,honey :)



Hey there!
Okay,firstly I'm so sorry that I don't come out with a good post this time since I'm going to Langkawi tomorrow.So, I will leave you guys with this immature post of mine which I took from my personal blog :)

 Teringin tak nak tahu macam mana untuk baca fikiran orang? Sebab entah kenapa suddenly i teringat balik how excited i was bila benda ni menjadi masa i try dulu. Rasa macam ada kuasa ajaib lagi wok!,macam X-MEN!
Korang seriously tak perlukan super power ke apa, just perlu fokus, and of course boleh melihat lah :)


Wa & Telefon Bimbit


Hi Semua, salam sejahtera! Hari ini, wa nak bercerita pasal pengalaman wa dengan telefon bimbit atau orang suka panggil handphone.

Dulu, sewaktu wa masih di sekolah menengah, wa akui wa cemburu dengan kawan-kawan wa yang dah ada telefon bimbit.