Monday, May 9

situasi di kedai mamak.


Assalamualaikum readers :)

Korang selalu lepak kat kedai mamak kan? Perkara biasa korang buat di kedai mamak nak tahu tak apa?

Some tips for those who cannot sleep at night (insomnia)


Hi everyone!!!


I'm sure there are a lot of people out there who suffer from this problem...who's fault????? i got some tips to share with u all...

  • clean your body or feet...don't sleep without taking bath after having class or hang out everywhere....seriously,you cannot sleep well with that condition.


Hadiah Terbaik Buat Ibu

Semalam, Hari Ibu. Pasti ramai yang menyambutnya. Dan pasti ramai yang melakukan pelbagai aktiviti menarik untuk ibu tersayang. Dan aku juga pasti, ramai ibu-ibu di luar sana tersenyum sendirian mengenangkan layanan istimewa tersebut.

Bila bercakap tentang layanan istimewa, pasti ada yang merancang melakukan pelbagai aktiviti menarik. Apatah lagi, jika ia berlaku di hujung minggu. Pasti ada yang membawa ibu mereka serta ahli keluarga yang lain ke restoran-restoran mewah dengan makanan-makanan mahal serta lazat. Bagi yang lebih suka dengan suasana tenang dan nyaman, dikelilingi dengan alam flora dan fauna, mereka akan membawa ahli keluarga pergi berkemah di pantai ataupun di kawasan air terjun di tengah hutan.


Nama Bank Sama


Sejak akhir-akhir ni banyak sangat kan website / program internet yang based on cash gifting segala benda tu. Senang cakap, money game la. Memang web / pogrem2 camni ada produk, tp lebih difokus kepada head hunting kan?


Tgk saja cara pemasaran (kah3) geng2 LOGIN FB DPT 100. Spamming, unnecessary tagging kat album gambaq duit kipas (yg of coz, hanya shared / copied from other people), dan hype yg nampak gila2 punya 'melatah' dan kejakunan yg obvious.