Wednesday, April 27

Kenali Ciri - Ciri Pengikut Makluk Bergelar Dajjal!


AsSalam semua...
       Hehe..Rasanya ini entri kedua SkY di 100 Penulis kan? hrum..sepatutnya sudah 4 entri tapi dek minggu exam ni, kena berkorban lah sikit kan? hehe..Ok..Entri ni sebenarnya sudah dikeluarkan di pondok kecil SkY tapi  SkY publishkan semula di sini..dengan tujuan untuk berkongsi sesama kita..Tidak perlu memeningkan kepala..ayat yang digunakan sudah diolah sesantai mungkin untuk memudahkan pemahaman korang semua ye.


Air atau Elektrik: Mana yang lebih penting?

Bending Backwards by nn
Baru-baru ni P1 ada keluarkan advertisement to promote P14G. The tagline is: "WHAT WOULD A DAY WITHOUT INTERNET BE? I CANNOT IMAGINE.. "

Ada satu statement dalam promosi tersebut yang berjaya menarik perhatian aku, iaitu:-
At this point, I don't know which I'd choose: a day without water or a day without electricity.

Jadi apa yang lebih penting? Air atau elektrik?