Friday, April 22

selamat ulang tahun


last week, tak menyempat nak hupdate entry kat sini...sume sebab aku bizi, berkejaran ngan aktivti sekolah...adeh...tatau dah mcm mana nak arrange masa supaya aku setelkan keje yang ada, dan pada masa yang sama, bleh mengonline degan jayanya...

semalam, bersamaan dengan 21hb april 2011, genap umur aku yang ke 24...aih...makin lama makin bertambah usia kita kan, tp seperti biasa, aku nak guna ayat standard

"apa ada pada angka, yang penting pengalaman" ngeh3


Elok Ke Apa Yang Kamu Pakai Tu?


Pagi semalam, didatangi seorang klien atas urusan dokumen.Tiba-tiba rakan sepejabat saya menegurnya, "Eh, cantik gelang magnet kamu tu?elok ke?Mesti mahal nih...!" 

"Eh takdelah, ni gelang saja-saja ni.Aku dah tak percaya mende2 ni semua.Dah serik, asyik kena tipu je, last-last sakit jugak.." Serius betul jawapannya.

Tapi apa yang menarik perhatian saya, jawapannya, petua yang mahal dari seorang lelaki yang berumur 62 tahun.Masih punya tenaga untuk melakukan kerja seperti orang muda.