Friday, April 8

Eh Rahsia Komunikasi Lagi


Sebelum ini, pasti semua ada terbaca mengenai Komunikasi Oh Komunikasi dari salah seorang editor 100penulis, Rosputih.Saya juga membuak-membuak nak berkongsi dengana rakan-rakan di laman ini cara komunikasi , tambahan pula profesion saya melibatkan komunikasi yang sangat banyak dan  yang penting perlu meyakinkan.

Rahsianya ialah


komunikasi oh komunikasi


hari ni, aku rasa sangat2 lah meronta hati ni nak tulis berkaitan komunikasi kat ruangan 100penulis...kenapa? sebab pagi ni, berlaku salah faham akibat komunikasi...owh...sangatlah tak best....

so, kat sini aku nak share a few tips yang pada pandangan aku sangatlah penting...