Tuesday, March 8

HAPPY WOMEN'S DAY !!!




Buat semua wanita........




psst....kan best kalau semua wanita dapat cuti hari ni...la..la..la...lala


Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah TRILOGI CINTA.

"Happy Birthday!" is an excuse?


Oh, hi guys! Honestly speaking, berapa ramai kat sini, if ever Facebook is close down for real, will forget all your friends' birthday??


I thought so :)

Now, who's here just everytime you saw this, 

cepat-cepat ke wall these people and wish "Happy Birthday"?

and thanks to this reminder, semua orang ingat hari lahir kita. Sebab ni juga, memang penuh wall facebook kita dengan ucapan hari lahir from kawan-kawan kita yang beribu-ribu tu kan?

The best thing about this is, some people bila tengok those wishes, feels happy, excited and even terharu. Oh tak,I'm not judging,just saying. Lebih kurang macm ni la muka korang kan,bila tengok notification juta-juta tu,betul tak?


Kadang aku tak bermaya






Assalamualaikum rakan-rakan. Terasa diri lama menyepi menghilang diri. Rindu kepada rakan blogger muncul semula saat terasa patut menghargai apa yang ada sebelum semua hilang dek kerana masa. Oh, pergi dan mati itu pasti. Redha dan tabah perlu untuk hadapi semua. Itu janji Dia.

Tiba-tiba rasa seperti tak tahu apa untuk dikongsi bersama sedangkan sebelum menaip, bermacam-macam perkara berlegar di kepala. Ingin aku kongsi satu cerita. Biasa sahaja, namun aku minta pendapat semua. 

Hari Wanita Sedunia 2011



Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Bertemu lagi dengan Cik Chenta. Maaf lama tak post something here disebabkan kekeringan idea dan ketiadaan masa. Hehehe. Ampun yea semua. 

Entry hari ini berkaitan dengan wanita. Yeay! iloike....... ^_^

Setiap 8 Mac merupakan Hari Wanita Sedunia atau pun Hari Wanita Antarabangsa (International Women's Day). Tahun 2011 merupakan tahun ke 100 sambutan Hari Wanita Sedunia ni. Bangganya i sebagai wanita! ^_^

Teruskan pembacaan wahai wanita dan lelaki!



Malu Mengaku Kerana Gementar. Boleh Percaya Ke?


Ini kisah sekuel daripada entri INI. Sila baca INI terlebih dahulu. Terima kasih.