Wednesday, January 26

FACEBOOK FOR DUMMIES: How to Permanently Delete Your Account


Have you ever felt so frustrated with Facebook? A bad breakup because of it? Bad move in a Facebook game and you want to restart everything?

Here's a solution. JUST DELETE IT! Today I'm going to show you a step by step sort-of-tutorial on how to permanently delete your Facebook account.


Ini Kisah Dr. Hana dan Anaknya Johan

Fuh! Dr. Hana jejak masuk ke dalam unit apartmennya yang dia diami dengan anak tunggalnya Johan dan seekor kucing bernama Tomot. Nampaknya Johan keluar lagi. Baru saja Dr. Hana nak berbual. Maklumlah kerjaya sebagai doktor di hospital gomen bukan senang. Asyik tiada di rumah untuk ambil tahu hal Johan. Bila dia ada, Johan pula tak ada.

Johan. Anak tunggal Dr. Hana itu berusia 25 tahun dan bekerja sebagai...oh belum kerja lagi. Lupa pula dia yang Johan baru beberapa bulan pulang dari Aussie setelah menuntut di Wolonggong University. Kacak orangnya. Sebab tu untuk sara hidup Johan di Aussie, Johan buat part time modelling. Ah, Dr. Hana tak berapa gemar. Bergaul bebas lelaki perempuan. Kerjaya part time dan gaya hidup Johan terbawa-bawa pulang ke kL.


Jangan Buat Boifren Korang Marah (+__+")










Salam...hai korang!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ehem....ehem....pernah tak korang tetiba je kena marah ngan boifren korang? Soalan-soalan yang mencabar kewibawaan diorang yang selalunya membuatkan diorang melenting dan marah. Korang boleh bertanya tapi elakkan lima soalan macam kat bawah ni: