Sunday, January 9

kesilapan yang diulang?

Photobucket

salam semua. dah lama rasanya aku tak  berceloteh di sini. sorry lah sebab aku sangat busy sekarang dengan fyp. lagi sebulan aku ada presentation untuk fyp. insyaAllah bulan 3 aku dah  boleh grad dan balik malaysia dengan bergaya. doakan aku ye kawan2!

dan aku dah hantar email/komen kot kat admin mintak excuse cakap nak cuti. mula aku cakap nak cuti 2minggu je tapi bila aku tengok progress fyp aku yang agak kucar-kacir maka aku cakap kat admin, maybe aku nak tarik diri. sebab dah tak boleh nak bagi masa kat 100penulis ni kan. tapi tup2 tengok aku diberikan peluang untuk berceloteh di hari minggu. terima kasih admin! hehehe

ok la..tanak cerita panjang
berbalik pada tajuk di atas.