Friday, August 26

ini jumaat aku


salam jumaat semua, walaupun jumaat dah bakal nak habis, entry aku baru je naik...takpelah kan cik jah kan...

sebelum aku sempat merapu meraban lebih lanjut, aku nak le menjemput kalian semua ke rumah aku, jumaat depan...itu pun kalau korang ada kat area2 umah aku le kan, kalu tak...hmmm...takpelah, nak buek camno kan....

ada apa kat umah aku? hmmmm....

korang tgk lah ini sendiri...aku dengan ini menjemput korang semua ke majlis perkahwinan aku...semoga kehadiran korang akan menyerikan lagi majlis...


 



ini merupakan jumaat terakhir aku memegang status bujang...<speechless>

notakaki : doakan aku...


Mengenai Penulis Entri Ini :
therosputih juga penulis untuk blog therosputih. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap hari Jumaat. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label therosputih. Selamat berkenalan dan selamat mengomen entry ini.=)

4 comments:

koshary said...

kami warga 100penulis mendoakan saudari ros putih berbahagia selamnya bersama suami tercinta, membina mahligai ibadah keluarga bahagia, dan dikurniakan zuriat pemangkin kemajuan negara.

Alahai touching touching lah editor nak kahwin. hehe.
InsyaAllah dipermudah segala urusan. selamat pengantin baru in advance =)

Far8 budak baik said...

selamat pengantin baru...
tak aci ar kawen awal dari aku..
hahahahah! tahniahhhh

therosputih said...

koshary
alahai...terima kasih keluarga 100penulis...janganla touching2...hukhukhuk...hehehe

therosputih said...

far8
kenapakah tak aci...hehehe...aku langkah bendol kah...ekekekeke