Tuesday, July 19

Popular segera




Assalamualaikum. Semakin sunyi blog nie. Ke mana menghilang semua? Oh, sungguh menyedihkan sehingga kadang-kala aku juga berputus asa. Kenapa?

Berbalik kepada tajuk aku, popular segera. Apa yang anda semua faham? (Adakah lagi orang yang akan komen entry ini. Mungkinkah?) Kenapa sesetengah blog, walaupun tidak di'update' berbulan-bulan, tetapi still lagi mencanak-canak follower masuk dan komen entry basi mereka? Adakah kerana banyak gambar cantik-cantik tertampal di blog tersebut? Oh, sungguh tak patut.
Adakah kerana blog sangat kusam dan tidak bermaya seperti rambut yang tidak bersyampoo? Oh, apakah motif aku berkata begitu? Yelah, kadang orang jemu kot masuk blog suram jer. Macam citer ghost lah plak kan. Hihihi.

Sikit jer aku nk post hari ni sebab bagi aku point yang aku nak cakap nak aku mention. Bagilah cadangan, macam mana nak elak blog hanya popular segera dan sementara?

Mengenai Penulis Entri Ini :
izfanora juga penulis untuk blog senyuman gadis gerimis. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Selasa. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label izfanora. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Anonymous.

2 comments:

humbleyat said...

huhu..mungkin juga eparuh jiwa hilang...waa..ditambah kesibukan yang menghimpit..T.T

kekal popular tak penting, tp kekal disenangi itu yang penting, berkawan hingga ke dasar hati.

janji I.K.H.L.A.S itu sentiasa ada.Insha Allah u'll get ur reward.:-)

afifaa. said...

ha'ah la kan. blog2 macam fifaa tu lagi la takde orang tengok. sebab takde gambar.

yang popular tu mungkin sebab penulisan dia bagus, sampai orang nak singgah je. pandai olah sesuatu entry.

yang letak gambar2 cantik tu lain kira la. hee.