Tuesday, June 21

syukur alhamdulillah
Melompat keriangan bila mendapat berita yang sangat menggembirakan. Anda semua pasti begitu. Betul tak? Ada juga yang mengalirkan air mata tanda kesyukuran tak terhingga. Almaklumlah, kadang mulut tergamam meluah butir bicara, tapi hati yang bergelora perlu diluah kepada sesiapa. Cewah.. Musim mendapat khabar mengenai keputusan peperiksaan telah menjelang tiba. Debaran sangat dirasai bila portal yang digunakan terlalu lambat untuk loading. Nak maki hamun, bukan pengurusan dengar pun, so sabar je lah. Dan, keputusannya....

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan kurniaan-Nya, pass lah semua paper yang diambil untuk sem ini. =) Sangat menggembirakan bila paper yang aku ambil untuk hari terakhir ditambah dengan kejadian yang pernah aku ceritakan di sini, aku dapat cemerlang. Sangat berpuas hati.

Benar kata kawan-kawan. Ada hikmah bagi ujian yang mendatang. Semoga kita semua terus sukses selalu. Yang paling penting, jangan lupa dan bangga diri. Sentiasa mendoakan yang terbaik untuk orang sekeliling walaupun kita teraniaya. Doa orang teraniaya sentiasa makbul.
Mengenai Penulis Entri Ini :
izfanora juga penulis untuk blog senyuman gadis gerimis. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Selasa. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label izfanora. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Bila Ditipu dan Ditipu.

No comments: