Wednesday, June 8

#1 Wordless Wednesday - Parking


Apa itu Wordless Wednesday??? Setiap hari Rabu,, semua blogger akan post satu gambar dalam entri tanpa sebarang patah perkataan pun.. Ini bermakna,, hanya gambar tersebut yang menceritakan keadaan/situasi sebenar..~ Gambar #1 saksikan..



Mengenai Penulis Entri Ini :
d_tieah juga penulis untuk blog d_hatie. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Rabu dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label d_tieah. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Draft Blogger Berwajah Baru

6 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. punya la banyak tempat parking, atas ya jwak d naitnya.

mungkin masa nya datang ya, parking penuh kali. :P

FasiHaH SupiaN said...

hahaha lawak arrr...

Hanim Mahali said...

boleh pulak park kat situ... punya la banyak kosong parking.... hehehe... agaknya dia tak nampak de pokok kat belakang tu... LOL

zahidah dihaz said...

adeh...sabar je lah...


New Entry: Cartoon cupcake: Taiwan Cake House

nn said...

aiyo. pelik benar. haha. syok sgt bebual ke sampai tak perasan reverse ke situ.

cayrol said...

huhuhuhu... macam mana la terfikir nk parking atas tue...