Thursday, May 19

Week 02- The meaning behind your Blog name

Assalamualaikum.
Cabaran minggu kedua, mencari maksud disebalik nama blog. Nama blog saya adalah Everything For You. Kenapa Everything For You?
Entahlah. Hanya nama itu sahaja yang terlintas semasa saya mula-mula berblog. Langsung tak fikir pun. Sebab memang tak bercadang nak buka blog. Tapi dipaksa rela buka blog. Fikir nama ni pun on the spot je.

Tapi rasanya memang sesuai jugak kot nama Everything For You tu. You tu untuk saya sendiri. Tulis blog untuk kepuasan diri sendiri. Al-maklumlah, saya kan suka bercerita. Tapi kalau sudah geram tu, memang dua tiga kali jugak rasa nak membebel benda yang sama. 

Kalau story kat orang, mesti bosan orang dengar. Bila story kat dalam blog, nak cerita dua tiga kali pun tak kisah. Sebab blog tak pandai complain kata bosan. Betul tak? ^_^


Mengenai Penulis Entri Ini :
Zahidah Dihaz juga penulis untuk blog Everything For You. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Khamis dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label zahidah dihaz. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah [Contest] Preloved items to let go

1 comment:

Siti Suriani said...

macam bes jer kalau masuk kan..hehe :)