Friday, April 22

selamat ulang tahun


last week, tak menyempat nak hupdate entry kat sini...sume sebab aku bizi, berkejaran ngan aktivti sekolah...adeh...tatau dah mcm mana nak arrange masa supaya aku setelkan keje yang ada, dan pada masa yang sama, bleh mengonline degan jayanya...

semalam, bersamaan dengan 21hb april 2011, genap umur aku yang ke 24...aih...makin lama makin bertambah usia kita kan, tp seperti biasa, aku nak guna ayat standard

"apa ada pada angka, yang penting pengalaman" ngeh3

ulang tahun aku kali ni takde pape yang spesel, takde sembutan, jauh sama sekali kejutan....tu sume bukan penting pun bagi aku, cukup sekadar aku ingat asal usul aku...tp paling aku sedih sekali adalah sebab...

aku rasa sunyi sangat

orang yang paling aku sayang, sume jauh ngan aku, tp okaylah, dorang sume bagi support kat aku tak berbelah bagi, time kasih semua sebab sudi sokong aku dalam apa jua keadaan...

kepada rakan2 blogger sekalian, tiada kata yang mampu aku ucap, selain dari jutaan terima kasih sebab masih setia menyokong aku dalam dunia blogger sehingga ke hari ini...kepada yang belum mengenali aku, selamat berkenalan semua...

sempena ulang tahun kelahiran aku kali ni, bukan hadiah besar2, mahal2 yang aku mintak...cukup sekadar doa kalian supaya aku dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang berpanjangan, paling penting, dipermudahkan segala urusan...insyaallah...

notakaki : sakit belakang aku makin teruk....aih...



Mengenai Penulis Entri Ini :
therosputih juga penulis untuk blog therosputih. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap hari Jumaat. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label therosputih. Selamat berkenalan semua.

8 comments:

azzey said...

Happy belated birthday ye..:)

nn said...

happy belated birthday! semoga dapat segala apa yang dihajati :)

shandye. said...

salam.
selamat ulang tahun.
semoga panjang umur dan murah rezeki.

=)

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.

SizZLing SuZai said...

haiiyoo...jgn sunyi2 meh sy teman...teman nyanyi..HEPPY BDAY nn!! wish u hv a blast year k ^^

therosputih said...

azzey
thanks dear...

therosputih said...

nn
thanks a lot nn...really appreciate that...

therosputih said...

shandye
thanks ye...

therosputih said...

SizZLing SuZai
thanks dear...