Thursday, April 21

Happy Good Friday

Powered by BannerFans.com
Assalammualaikum.
Apa khabar kawan-kawan minggu ini? Harapnya semua sihat walafiat. Saya hari ini agak kurang sihat sebab selsema dan "pitan". Minggu lepas langsung tiada mood untuk menulis. Kehabisan idea. Minggu ini pun sama juga. Tapi gigihkan juga untuk menulis di sini. Lagipun nothing special happened in day, just a daily life routine.


Hari ini sekadar hendak mengucapkan happy holiday sebab esokkan cuti good Friday. Mesti sekarang ni kawan-kawan yang masih bergelar siswazah tengah sibuk membuat ulangkaji pelajaran.

Al maklumlah, sudah hujung semester. Tak lama lagi bakal bercuti panjang. Sudahlah semester baru akan bermula pada bulan September. Memang lama giler nak bercuti tu.

Kepada kawan-kawan yang bakal menghadapi peperiksaan akhir, good luck and all the best. Happy holiday in advance jugak.Nota: Can't wait for 13 May
Mengenai Penulis Entri Ini :
Zahidah Dihaz juga penulis untuk blog Everything For You. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Khamis dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label zahidah dihaz. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Sana sini | Dacing, Roket & Bulan?

2 comments:

anyss said...

AsSalamualaikum,
Pi study! pi study! rotan kang...peksa dah dekat ni hu huhu


Terkini di blog saya;

Aku Gila SEO?

shandye. said...

one more paper to go, which is on the 27th. after that... a long holiday for me!

mwuhahaha...

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.