Thursday, April 14

Dah Jadi Burung Pungguk


Assalamualaikum,

Ini entri paling pendek pernah aku tulis, sila percaya dengan sepenuh hati ya ;)

Hari ni aku hanya nak kongsi dengan kalian tentang dua buah video pendek di bawah ni sahaja. Jomlah sama-sama kita tonton;



Sparrow Bird


Burung Murai


Apa pendapat anda? Ada beza, ada samanya kan?

Walaupun dah lebih seminggu balik dari perjalanan yang jauh, tak sedarpun minggu lepas terbabas entri lagi hu hu hu…namun, kesan perubahan waktu masih lagi memberat. Belum stabil lagi ni…seringkali mengantuk pada waktu yang tak sepatutnya. Pada waktu tidur pula, mata sangat keras dan tidak mengantuk langsung, hinggakan menjejaskan banyak tugasan seharian. Jadi burung hantu pulak, berjaga malam.

Okeylah…bagi peluang aku Qada tidur mana yang patut dulu ya…

PssssT: Burung pungguk dan burung hantu tu sama tak?


Mengenai Penulis Entri Ini :
Anyss juga penulis untuk blog Saat Kau Sentuh Hatiku. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Khamis. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label Anyss. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Mengapa harus latah? .

3 comments:

g0m0k9enDek said...

aku lebih terkesan pada video yg atas! ehhh??

nn said...

senang kata cerita ni memang universal untuk semua. before keluar iklan ni pun mesti kita semua pernah dengar cerita yang sama daripada family ke, cikgu ke, kan? yang nn ingat first time dengar cerita ni daripada ustaz masa tazkirah jumaat.

r.k said...

burung punggguk dengan burung hantu lain , burung hantu dia HANTU . keh keh keh