Thursday, April 7

Dacing, Roket, Bulan | Mana satu pilihan hati?

Powered by BannerFans.com

Assalammualaikum.
Apa khabar kawan-kawan untuk minggu ni? Tengok tajuk macam dah boleh agak apa je kan? Al-maklumah, Sarawak tengah sibuk berkempen untuk mengundi sekarang ni selepas penamaan calon semalam.


Kawan-kawan yang ada di Sarawak yang sudah cukup umur sudah mendaftar sebagai pengundi ke? Tak kisahlah nak sokong dacing ke, roket ke, bulan ke apa-apa je lah. Yang penting jalankan tanggujawab anda sebagai pengundi.

Jom pergi mengundi.

Nota Zahidah: Bak kata Mel, tetap akan mengundi yang satu



Mengenai Penulis Entri Ini :
Zahidah Dihaz juga penulis untuk blog Everything For You. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Khamis dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label zahidah dihaz. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Sana sini | Dacing, Roket & Bulan?

1 comment:

Fyzal said...

tgh panas pilihan raya raya.. kadang2 tertanya samada demokrasi masih tulen. moga-moga yg tebaik dpt memimpin.