Tuesday, March 1

MEN VS WOMEN : KETIKA DI TANDAS





Hello readers.........pang

Ingat lagi tak I pernh buat cerita tentang Boy vs Girl dulu...?

hari ni...entri lebih kurang macam yang lepas juga.......tapi beza sikit.....

kali ni....mari kita lihat apa lelaki dan wanita buat ketika berada di tandas...berapa lama masa yang digunakan..untuk menyelesaikan hajat....


jom.........





apa kata kamu....?? setuju tak...?pang

special thanks to : MYKHALIS


Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah AIR OH AIR.

5 comments:

cikblurr said...

ahhahaha....no komen...

cry on my shoulder

zahidah dihaz said...

betul2....


New Entry: Termakan ulat? Yurk!

nn said...

so true! alah. lelaki senang ok. diorang tak payah duduk pun takpe. kencing berdiri je. thats why tak payah nak geligeli lapik seat bagai.

anyss said...

AsSalamualaikum,
Pas tu make up dulu, betul2 tudung lak...


“Ngendap SI Ensem Walkwagon Merah”

“Gila Menunggu Hikayat Merong Mahawangsa”

Fina Sophie said...

the differences are always there. men are from mars, women are from venus. apa nak dikata? ahaha :D