Friday, March 4

hujung minggu aku


sedar tak sedar, dah masuk jumaat balik, asal jumaat je, entry aku wajib naik tau, kalu tak naik, rugi ler aku...melepaskan peluang yang diberikan untuk bersosial di sini...hehehe...

minggu ni, tak sabar nak berhujung minggu dengan bahagia...nak tau kenapa? sebab dah 2 minggu aku hanya cuti pada hari ahad je, sume sbb gara2 hari sabtu ada sekolah ganti, pastu ari tu ada perkhemahan pelajar....terpaksala memantau keadaan pelajar sekalian, so, terkorban di medan perjuangan ari sabtu aku...


tapi kali, sabtu ahad ana yang punya hauhauhauhau gelak setan jahat seih....

pe plan hujung minggu korang? ari semalam, bincang2 ngan housemate, ngan kawan2 yang lain, kami bercadang nak ke pantai, hehehe...tp bukan untuk mandi manda sbb pantai dia tak sesuai utk aktiviti sebegitu....setakat jenjalan, amek angin pantai, yang paling penting, aktiviti makan2....hoho...tak sabar tunggu sabtu, tp dlm ati, janganla tetibe last minute cancel program kan, harapan dah setinggi gunung dah ni...doa2 supaya jadi...aminnnnnn...

notakaki : korang nak join aku? roger aku cepat2...tp makanan bawak sendiri....hehehe...tak cukup bajet la...


Mengenai Penulis Entri Ini :
therosputih juga penulis untuk blog therosputih. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap hari Jumaat. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label therosputih. Jom join GA terbaru dari aku, senang saje, klik GA komen dan menang

12 comments:

nn said...

insyaAllah Ahad ni nak ber-IKEA bersama kawan-kawan sekolah dulu :)

have a nice weekend!

g0m0k9enDek said...

hari sabtu yng tak pernah cuti~ sabtu ada latihan hoki.. huaahahh...

anyss said...

AsSalamualaikum,

Nak ikuttttttttttttttt!

“Ngendap SI Ensem Walkwagon Merah”

“Gila Menunggu Hikayat Merong Mahawangsa”

KeCiK said...

Petang Sabtu singgah layan Frinjan kat Shah Alam, then terus rempit balik kampung. Ahad lepak-lepak kat rumah isi perut kaw kaw. Then malam sorak kuat-kuat tengok game kat Anfield. Next day balik sebab kelas dah start.

Last time I went to the beach was few years ago. Dem. Best doe lepak pantai.

:)

therosputih said...

nn
seronok kan keluar lepak2 ngan kengkawan...best sesangat!!!

therosputih said...

g0m0k9enDek
takpe...bersukan baik untuk kesihatan..

therosputih said...

anyss
jom!!!!hehehehe

therosputih said...

kecik
nnti jom kita lepak pantai sesama...errrr...hehehehe

Fina Sophie said...

beach eh. love beach. but, dkt area i ni kat mana la nak cari ceruk pantai T_T

chenta said...

bestnye pergi pantai..tp weekend ni i habiskan masa tolong kawan berniaga..seronok!

therosputih said...

Fina Sophie
takde pantai, air terjun pun ok gak...hehehe...kalu takdak gak, buat sendirilah...=P

therosputih said...

chenta
wah...berniaga...best jugak tu...teringin nak ada pengalaman mcm tu...