Tuesday, February 8

You will never have a boyfriend!


Ever look at somebody and think of this?






And the lesson learnt ;D
By the way,guys!





Mengenai Penulis Entri Ini :
Fynn juga penulis untuk blog One of My Kind. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Selasa dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label FYNN. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Bang bang! You're dead..

7 comments:

nn said...

hilarious!! especially katy perry and joseph gordon-levitt. damn son! they're HOTTT!!!

SYAFIQ TENGKU said...

besembur nasi..hahaha

humbleyat said...

owh..sua2 tu org yang same ker..huhu..jahil skit part ni T.T

chenta said...

erm..macam ni nak kene jadi cantik baru dapat boyfriend??hahahaha..macam2 hal! ^_^

kusut said...

eh cantik/hensem pun tak semestinye otomatik dpt relationship yg berkekalan. sokong tak?

chenta said...

yeah!sokong kusut..bolehla buat sedapkan ati sendiri ni..hehehe

izfanora said...

cantik rupa, tapi perangai hodoh nak wat per..

sekarang nie bersepah org muka plastik..

nk pilih psgn, kn pilih betul2.. nk hidup lama.. nanti dh kerepot, xkan nk cari pengganti plak..