Wednesday, January 12

kuasa mekap.



Photobucket




assalamualaikum sume bloggers,
selamat berhari rabu nak masuk hari khamis, heh! XD

hri nie xtaw nk tulis apa,
* alasan semata - mata, pdhl xwat persediaan *
hueh3x :PP
mtk ampun dan maap yaaa, :)

sapa puan perempuan kt sini xsuka mekap?
sapa xsuka mekap tu, baguih lar noo, mengekalkan kejelitaan sejati anda.
haha! tp kalu stkt mekap nipis - nipis tu msti lar wajib jgak kn,
nk elak wajah pucat cm mayat.
tapi kalu da natural beauty tu, xpakai papepn, mmg cntiklh.
papa mama pom,
jom kita tgk mcm mana kuasa mekap tu dpt mengubah
wajah seseorang,











adeh, hambek!
tp nie gadis - gadis luar, kalu gadis - gadis malaysia xtawlh.
hehe! :PP
eh, aku pom gadis. errkk!


7 comments:

Dayana Nasir said...

ehhh bukan photoshop je ke tu??

syaftome said...

hahaha...
it looks like two different person...
how cool is that... :)

kusut said...

penah tengok yg step by step nye? as a guy, aku sangat kagum dgn teknik2 mekap tu. sangat pro

therosputih said...

sangat dasat, kalau tak bape nak pandai make up, haremmm tak jadi mcm tu, hihihi

humbleyat said...

tak suka make up pun..:-)

tapi takjub sebentar melihat perbezaannya..

nn said...

setuju dengan @therosputih. kalau pandai makeup memang cantik. kalau tak, hancur! huhu

r.k said...

ghua tak mekap pun comel je .. hahaha