Tuesday, January 4

JOM CUCI MATA



bertemu lagi kita di tahun yang baru....

bercakap pasal tahun baru...pastinya tak kan jauh dari memperkatakan tentang azam..tul tak..?? tahun ni...I takde la simpa azam sangat...semua carry forward jer...huhu..

hari ni...hari yang sangat memenatkan...mata pun letih jer asik ngadap screen komputer...

so....I nak ajak you all semua rehat-rehatkan mata.....cuci2 mata tengok gambar-gambar kat bawah ni..

gambar apa...?? check it out...!!ye



dalam setiap gambar ni...ada 2 gambar yang berbeza.....

cuba you all tenung gambar2 ni...apa yang you all nampak...?


cerunan batu di tepi laut...dan...??

yang ni..??




perempuan muda atau....??


longgokkan tengkorak dan...?? 

hmm....nampak dah ke gambar-gambar yang tersembunyi....??

apa yang you all nampak...?

meh share kan jawapan you all di kotak komen.....ye

Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah PENDAPAT ANDA DIPERLUKAN.

12 comments:

Kazaztan Team said...

semua ye nmpk 2 benda yg bbeza

nn said...

kengkadang pening tengok gambar2 cemni lama-lama. seram pun ada jugak. huhu

therosputih said...

gambar no 4, smpai sudah tak nampak imej kedua dia...yang lain nampak la jugak...aih...

chenta said...

therosputih : gambar no4 tu bukan perkataan liar dengan imej muka ke??

Fina Sophie said...

gmbr ke-4 tu tak aci. XD

shandye. said...

gambar nombor 4 tu... aku nampak perkataan 'Liar' terlebih dahulu daripada gambaran muka orang. ke... aku sorang je yg nmpk mcm tu? hurm...

kusut said...

no.4 tu tak best
hehe

tengok gambar2 camni teringat cover kaset band2 metal zaman dulu. :P

chenta said...

i plak ssh nak tengok gmbr no 5 tu..tp nasib baik jumpe..hehehe

nabilah_2908 said...

HYE NN ;

sj2 santai2 hilangkan stress di pagi hari.. ;)

tapi tak di nafikan..mmg ada gambar2 yg seram.. :)

HYE ROSE PUTIH ;

imej 1 - perkataan LIAR
imej 2 - muka org pakai spec ;)

nabilah_2908 said...

HYE CHENTA ;

yupp..yupp..betul tu.. :)

HYE FINA ;

kenapa x aci lak...?

nabilah_2908 said...

HYE SHANDYE ;

erm..x kot...chenta boleh perasan.. ;)

HYE KUSUT ;

hehehe....sj2 jer..nk ajak pembaca santai2..tk perlu baca bnyk2...tgk2 jer.. :)

HYE CHENTA ;

hehehe...sama la kita..jenuh tenung baru nampak... ;)

humbleyat said...

memang cuci mta, samapi senget2 nak menengoknya hehe