Tuesday, January 18

GIRL VS BOY



Hello readers.......... hai

mari kita lihat betapa simple nya life seorang lelaki berbanding dengan perempuan....

check it out........












ini realiti kan...??

Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah MAGGI GORENG.

8 comments:

Abhamz said...

salam, memang ade yang macam tu tapi tidak semua...

therosputih said...

a'ah, lebih kurang lah tu kot...kwang3...

kusut said...

jeles le tu..

nn said...

for me, this is so true! selalu buat sampai number 7 je. kengkadang sampai number 8 jugak. lain tu skip terus sampai 17. kalau bangun awal memang 1 sampai 17 tak miss. HAHAHA.

anyss said...

Salam,
tu belum lagi campur bab pilih2 baju mana nak pakai, kasut mana yang sesuai...beg mana yang kena ;)

Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

shandye. said...

hal ini hanya berlaku pada hari-hari kelas biasa.

kalau hari ada presentation penting, memang akan bangun sejam awal untuk pastikan semuanya berjalan dengan lancar dan semua barang-barang yang sepatutnya dibawa dah dimasukkan dalam beg sandang.

hehe...

r.k said...

heh , part mengigau tu memang osem !
simple kan ? bangun , mandi , siap dan pling ! menjadi pojaan gak ... hehehe

humbleyat said...

admire cara siap yg paling pantas:-)