Wednesday, January 12

Berita Penutupan Facebook Hanyalah PALSU


Lama sosial yang mendapat sambutan hangat dengan jumlah pemilik akaun yang berjuta akan ditutup 15 Mac ini! Betul ke? Korang mesti dah baca kat SINI kan? Tak pun kat SINI..? Pastinya ramai facebooker yang telah 'addict' sangat risau dengan berita ini kan? Hahaha.. Sila teruskan pembacaan derr..
Bukan pelajar je yang ketagih dengan facebook ni, emak bapak budak pun dah mula gian dengan laman sosial ni.. Kalau tak, takdenye berita keluar kat surat khabar gara-gara facebook ni, rumahtangga berkecailah, bergolaklah.. Betul tak? Itu keburukan facebook apabila disalahgunakan.. Sedangkan, facebook itu sendiri telah merapatkan hubungan yang jauh serta menjalinkan hubungan semula dengan kenalan lama.. Ok2, korang boleh baca DI SINI ye untuk berita tentang kepalsuan penutupan facebook.. *Sila bergembira..


*Klik untuk pembesaran imej*

Fara Fauzana pun risau derr..
Ape lagi korang kan, yang bukan artis yang sah2 tak sibuk sangat pun, yang suka menghabiskan masa berfacebook je kan..

(Nota Hatie: Walau ape2 pun, janganlah terlalu taksub sangat dengan facebook sebab ianya memang sangat2 melalaikan.. *Ingatan buat diri sendiri jugak.. Hehe..)

Mengenai Penulis Entri Ini :
d_tieah juga penulis untuk blog d_hatie. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Rabu dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label d_tieah. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Top 5 Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010.

6 comments:

chenta said...

bila baca tajuk berita hari tu, mmg dh agak itu fake..

tp td pergi kerja lepas 2ari bercuti, opismate duk cite psl ni gak..diorg semua gelabah...i tolong gelak je..hehehe :P

syaftome said...

hahaha...
semua orang concern pasal nie...
nsb baek dh cek dulu before buat apa2...

ps: btw...there are over 500 millions fb users right now...

kusut said...

rase mcm tiap2 tahun ade je orang nak repost rumor ni. a little silly la mula2 dulu.. tapi skarang ni intergration facebook dlm communication applications & hardware terlalu tinggi.. jadik cam tak masuk akal pulak

therosputih said...

alah...mmg gosip je sume tuh...

humbleyat said...

tulah..gimik je...pandai wat plan yek..:-)

r.k said...

mark is not that stupid liao . kalau beliau dah boring nak hendel pun , beliau akan jual fb ni . tutup is just a F waste (for him and us). XD