Wednesday, December 22

Kalau Sudah Jodoh

.
Ini kisah Asada yang hensem. kisah cintanya kepada seorang gadis. kisah dua hati yang telah lama terpisah tanpa khabar berita tetapi akhirnya bersama jugak. yezza.. kalau sudah jodoh..

KLIA malam tu seperti biasa. ramai orang lalu lalang. lenguh menyandar 10 jam di dalam flight. tapi excited menenggelamkan semua itu. empat tahun tidak kembali ke tanah air. tidak sabar mahu berjumpa orang tersayang.

Facebook: Dua sebab tak boleh mengamok kalau orang tak approve.


zaman sekarang almost everyone ada Facebook (FB). budak-budak pun ada account masing-masing. bila dah ramai yang guna, ramai jugalah yang complain pasal golongan-golongan tertentu yang ada dekat Facebook contohnya, orang-orang yang suka nak add siapa-siapa saja yang dia nak even though they’re not connected in any way.


ada juga orang-orang yang suka mengamok pasal ada orang tak confirm dia as a friend. mulalah cakap orang yang ignore request tu sombong, perasan cantik, gedik, etc. kelakar.

in my opinion, based on apa yang terpampang dekat FB tu sendiri, they are acting irrationally. ada dua benda yang aku nak highlight kat sini to justify the act of people who ignores friend requests.