Sunday, October 10

ketagihan kita

oleh kusut, G4


turn aku weekend ni utk post entry. heh.. ingatkan nk buat kongsi knowledge special 2 day edition (sebab besok pun turn aku lagi sekali), tapi aku rasa terlalu geeky lah cerita pasal kamera je. besok aku post kongsi knowledge k. harini kita borak2

kita take a moment to cermin diri kejap, buat satu analisa simple pasal diri kita.. try to be brutally honest pada diri sendiri ok? do ask -

1 - apa benda yg you have a hard time to say No to? rokok? kasut?

2 - apa benda yg kita buat secara excessive? facebook? work out kat gym?

mungkin kita rasa benda tu bukan addiction tapi through the eyes of others, it may be a little too much and to them, you are addicted to it. cuba try google 'addiction malaysia'.. aku jumpe beberapa artikel pasal ramai rakyat m'sia ketagih pada gula. aku rasa that is somewhat unexpected o_0