Sunday, September 26

wanita dan kereta

Hai.
Selamat berhujung minggu.
selamat beristirehat & bermalas-malasan

Wanita dan kereta? Biasanya lelaki sinonim dengan kereta tapi dizaman sekarang wanita pon apa kurang hebatnya kan? masing-masing punya kereta sendiri. Cuma penjagaan dan pembawakkan kereta antara lelaki dan wanita memang amat-amat berbeza mengikut pendapat I lah.


jantina laptop kamu

hey hey. korang tahu tak yang laptop korang tu ada jantina? hahaha. serius ni. saya dah try. korang nak try yang korang punya jugak? boleh sangat! jom ikut step ni:

1.Buka notepad dan paste ayat ni dalam notepad tu: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2.Kemudian, tekan save. Ubah save as type kepada All Files. kemudian, Save as sebagai love u.vbs (Pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

3.Close notepad apabila habis save. then double klik file td (love u.vbs) dan anda akan dengar suara "i love u"

Dengarlah suara "i love u" tu betul-betul. suara jantan/machokah atau sebaliknya. maaf, cuma dua pilihan suara. tiada yang ketiga. :P

jantina laptop saya?