Friday, September 24

Team Klik Nuffnang

Ramai dah tahu cara-cara buat duit online dengan kombinasi blog+Nuffnang. Jadi, macam cendawan tumbuh lepas hujan, anda boleh berjumpa dengan banyak blog-blog baru yang masih mencari identiti.

Mengikut pemerhatian yang saya buat, berkemungkinan besar satu lagi team untuk klik-klik nuffnang sesama ahli akan timbul tak lama lagi. Dan pastinya, team ini dipenuhi dengan blogger-blogger newbie yang mahu mengambil jalan mudah menjana pendapatan online dengan Nuffnang. Mula-mula memang tujuan murni, tapi lama-kelamaan tiada motif melainkan berbalas klik-klik saja.


berlalulah sudah ramadhan,

assalamualaikum rakang - rakang,
salam hari jumaat n salam 1Malaysia,
ermm, da tiba giliran hamba ye hri nie, so, korang nk bce pe? post hamba ke?
hamba xnk tulis apa2 boleh? err, nie kn da tulis, huhuu
ouh3, mggu nie sesi pembelajaran tlh b'mula, tp klas hamba juz ad 2jam pertama pd hri ahd,
lpas tu, xde trus, thanks kpd tnaga pengajar sbb bgi hamba kesemptn tuk smbg cuti,
(^____^)
mggu nie mmg lar leh smbg cti, tp jgn lupa mmgu dpan InsyaAllah ada,
dgn kuiz law nye, dgn kuiz FA nye, dgn kuiz tamadun nye, test UBS nye, assgmnt itu assgmnt ini,
err, its sound very2 da great kn! (- - ')
final pn dlm sebulan lbih jer lg, pjam celik, pjam celik, da nk abes sem 3,
sem dpan kne praktikal lak, pastu sem 5, sem 6, waaa~ grade! smbg degree, hahaa * sthun setgh jer ag. stdy dip pown da nk meniarap, err, stdy degree nti xtau lar cmne, uishh! papepn, neva giv up okeh! gunakn sgala peluang yg ada, Dia kn ada, Dia xkn susahkn hambanya lbh dri yg dia tu sndiri mmpu tggung. :)
ingt Dia slalu, Dia pasti ingt kita.