Thursday, December 16

Salam perkenalan

Assalammualaikum.
Saya newbie kat sini. Ini entry pertama dari saya. Salam perkenalan untuk semua kawan-kawan di 100penulis dan jugak kawan-kawan yang selalu melawat di 100penulis. Mohon tunjuk ajar dari kawan-kawan semua. Sebenarnya tak de banyak benda nak di post untuk pertama kali ni. Cuma nak bagi salam perkenalan je. 

Di sini saya guna kata ganti diri "saya". Memang berbeza dari blog personal saya guna "aku". Terasa janggal pulak nak guna "aku" di sini. Mungkin di blog personal tu rasanya macam bercerita dengan "diary". Tapi di sini mungkin bukan "diary" sebenar. 

Untuk mengenali saya dengan lebih dekat boleh pergi ke blog peribadi saya @ EVERYTHING FOR YOU. Dan kalau berminat nak tengok gambar-gambar boleh pergi ke blog photo saya @ DARI LENSA KAMERA.

Mengenai Penulis Entri Ini :
Zahidah Dihaz juga penulis untuk blog Everything For You. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Khamis dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label zahidah dihaz. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Pencarian visitor ke 3906.

10 comments:

dya adriza said...

salam perkenalan zahidah =) ceria bersama 100 penulis..

psst.. Tragedi Pintu Bilik 1*1

Aida Ismail said...

salam kenal :)100penulis is like a family, so enjoy keyy. InshaAllah. hehe

afifaa. said...

selamat datang :)
bersama sama dengan keluarga 100p.
salam kenal :)

kusut said...

welcome to 100penulis lah!
happy writing ye

Kimmy Ai said...

hai zahidah~ salam kenal jugak.. ;)

r.k said...

welcome aboard love .

everyone shout , WELCOME !!

ztie said...

selamat menulis :D

humbleyat said...

kedatangan zahidah dialu2kan..
salam ukhuwah:-)

zahidah dihaz said...

terima kasih untuk semua...salam kenal....

shandye. said...

welkam! welkam!

aceewwahh...mcm la aku org lama kat sini.

lol.