Tuesday, December 28

PERASAN TAK...??




Hello readers........hai

perasan tak...??

perasan tentang apa...??

perkara-perkara yang kita dan orang-orang sekeliling lakukan...sengaja atau pun tanpa sengaja..

tak faham...?? takpe....teruskan bacaan anda....

PERSAN TAK ............



emo10 Sekurang-kurangnya ada 5 orang dalam dunia ini menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda.


emo10 Sebab utama seseorang membenci anda adalah kerana dia ingin menjadi seperti anda.

emo10 Senyuman daripada anda boleh membawa kebahagiaan kepada seseorang walaupun dia tidak menyukai anda.


emo10 Setiap malam ada seseorang mengingati anda sebelum dia tidur.

emo10 Kalau bukan kerana anda, seseorang itu tidak akan hidup bahagia.

emo10 Seseorang yang anda tidak ketahui menyayangi anda.

emo10 Sekiranya anda merasakan anda dipinggirkan, fikirlah semula mungkin anda yang meminggirkan mereka.

emo10 Anda seorang yang istimewa dan unik.


emo10 Anda amat bermakna dalam hidup seseorang.


perasan tak...??


sempena tahun baru yang bakal menjelang tiba...apa kata kita buang segala sifat-sifat negatif yang kita ada...memperbaiki diri kita....supaya kita boleh menjadi insan yang cemerlang....gemilang dan terbilang..!! ayuh berubah......... ye

dikesempatan ini...I nak ucapkan.......

SELAMAT TINGGAL 2010...
SELAMAT DATANG 2011!!!



Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah VACATION 2010.

10 comments:

therosputih said...

nice entry...terbuka mata jap...sekarang baru perasan...
bn dan pas dalam satu sampul

NajwaNadia^.^ said...

used to put this on my locker dekat asrama.

Pert Doherty said...

tiba2 gua bersemangat...

shandye. said...

agak2 ape la korang pny new year's resolution eh?

sorry off topic kejap. ngee...

r.k said...

ghua ada rasa bibit-bibit cinta bila baca entry ni . heh .

izfanora said...

hahaha.. tetiba terperasan seseorg..

malu plak..

ztie said...

selamat datang 2011~~ setiap manusia di ciptakan tak pernah sama dan mempunyai kelainan tersendiri :D

humbleyat said...

hu2..teringin nak tahu siapa kita tidak ketahui menyayangi kita..

ada tips tak nabilah?hehe

humbleyat said...
This comment has been removed by the author.
anyss said...

Salam,
Errrrr...tetiba je rasa macam disayangi Nabilah ;)

Nak Sangat Trafik Tulis Je Blog Pornografi