Tuesday, December 21

A LETTER FROM MOM & DAD



Hello readers.....hai

ok la...pada malam ini I nak ajak you all hayati video yang dipaparkan di dalam entry ini...

kalau view dalam keadaan sunyi pun bagus juga...pasti air mata you all akan merembes keluar...

Video ini mengisahkan tentang coretan ikhlas dari si ibu dan bapa buat anaknya...

jom kita view sama-sama..

selamat menonton...pang




video

macam mana...sedih tak...??

guys....sayangi lah ibu bapa kita selagi hayat mereka ada....

F A M I L

FATHER AND MOTHER I LOVE YOU

jika tak dapat view...jemput la singgah ke

APA KATA HATI fanpage...I ada share kan juga di sana....



Mengenai Penulis Entri Ini :
nabilah_2908 juga penulis untuk blog APA KATA HATI. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap SELASA dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label nabilah_2908. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah BILA TELEFON BERBUNYI.

9 comments:

chenta said...

haish..i tak boleh la..kalau pasal parents, family, cepat aje tersentuh..huuu

manggosteen said...

rasa mcm nak balik kampong je malam ni..

kusut said...

nice vid. feel dia terbaik

"Ya Allah, peliharalah mereka sepertimana mereka mindidik ku semasa aku masih kecil."

humbleyat said...

T.T.....
sedihnya...kalimah yg terbaik untuk membalas budi mereka...

Aida Ismail said...

doakan yang terbaik untuk mereka. mohon agar Allah memelihara mereka sebagaimana mereka menjaga kita sewaktu kita kecil. =) inshaAllah

afifaa. said...

tak tengok habis. sedih sangat. huhu.

ztie said...

tak dpt view ah.. Takpelah... Kalau pasal mak bapak memang pasti tersentuh. Harap video ini baik2 punya :)

shandye. said...

terus rasa mcm nk call mama.

huhu....

Fina Sophie said...

tak hbs2 ckp pasal ckp parents tau. sobsobsob