Monday, December 6

Doa Awal dan Akhir Tahun

(klik banner untuk visit kusut-blogs)

sempena hari ini. hm.. walaupun dah lepas dah pun waktu maghrib nye, tapi mungkin boleh la dimanfaatkan pada tahun2 lepas ni. utk kegunaan bersama lah. ni adelah satu scan dari Diari Islam 2008 (1428-1430), publisher nye tak tau lah takde tulis. siape2 yg tau mintak inform ye thanks :D. buku merah (maroon) dgn title gold.

klik read more utk tengok scan doa2 tu. gambar scan tu agak besar ye




(sila klik utk besarkan.. supaya tak tersilap baca)




Mengenai Penulis Entri Ini :
kusut juga penulis untuk blog kusut-blogs. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Isnin dan di @kusut. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label kusut. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah tentang Blogging in Low Priority Mode.

2 comments:

Liz said...

Salam Maal Hijrah :)
semoga tahun baru ni akan lebih baik dari tahun sebelumnya...amin~

nur.sa said...

selamat tahun baru,kusut. doa yg saya baca semalam, sy print dari email yg dpt dari kawan. pun tak tahu sumber dari buku mana doa tu.