Monday, November 1

Teko awak seksilah


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Hiduplah
untuk memberi sebanyak-banyaknya,
Bukan
menerima sebanyak-banyaknya."
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Set teko seksi hasil Love Maegan
sungguh menarik perhatian
dengan mengubah paradigma manusia
tentang tangkai berbentuk bulat berlubang
tapi jangan hidangkan kalau bakal mak mertua datang
bukan set cawan dan teko ni je yang terbang
ada juga peluang nak dapat anak dia melayang
huhuhu






 
lagi entry menarik di sini
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

14 comments:

Amni said...

erk? takut je tengok entri tu.. macam manusia.. huhu

Azza Zahra said...

Menarik!
Klau mak mertua pon hot,
tape kot hidang depan2.
Hehe

AinnalinaRamdzan said...

It's unique!

Azwandy Bin Muhamad said...

kalau Mr.Q mmg suka bab2 hot mcm ni... NAnti beli la ye...haha...

r.k said...

tangkai bulat berlubang . ergh , thats kinda lucah . hahaha

Q said...

@amni - macam pegang kaki org yek

Q said...

@azza - tak pasal-pasal mak dia yang sangkut. hahaha

Q said...

@ainalina - rare~

Q said...

@azwandy - u know me more. hahaha

Q said...

@r.k - ches...gua sangat suci okey...huhuh

Fina Sophie said...

guys, agak2 ada feel tak kalo pegang pemegang teko tu? (- -")

Tupai Karan said...

geli >.<
selalunya benda unik macam ni harga mesti mahal kan. brg rare la katakan :P

Latest entry : What's the point of updating your blog if you're just copy pastaing?

anyss said...

Salam,
Fuyoooooo jangan salah hala udahlah yeee hu hu hu

Pert Doherty said...

nyum2.. gua igt nak beli dan modified sikit la.. hahaha.. pakai marker pen..


Antara sahabat, sijil dan senapang Thompson