Monday, November 29

RekaTee: how to STOP MIND CONTROL?


Gua ada join satu pertandingan di RekaTee.com. Peserta diminta menghantar design untuk t-shirt. Dan dimaklumkan bahawa design yang mendapat vote tertinggi akan mendapat hadiah (ni gua rilex je, hadiah ni biasa je). Dan akan dicetak (yang ini gua suka dengar). hoho.

Ini adalah rekaan gua
diharap para pembaca dapat VOTE
Untuk VOTE sila ke link ini:
http://www.rekatee.com/design/submission/286-how-to-STOP-MIND-CONTROL/
Gua sangat berharap ramai orang akan pakai design gua ini. Bukan gua mahu royalti atau nama atau pangkat atau apa saja. Gua cuma mahu dihargai dengan cara itu, gua mahu lu lu orang semua pakai. Itu sudah cukup buat gua terharu.

Kalau lu lu orang semua rasa nak pakai t-shirt rekaan gua, sila vote macam ni.


PERINGATAN: Sebenarnya kalau lu orang nak VOTE, kena register dulu. Minta maaf menyusahkan. Gua cume berharap impian gua dapat direalisasikan.

Ape-apehal sila layan sedikit sedutan dari Rapunzel. dan VOTE.. :)

Mengenai Penulis Entri Ini :
Pert Doherty juga penulis untuk blog Otak dan Jantung. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Isnin dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label PERT DOHERTY. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Harta Pusaka dari Bapak Gua: Yashica FX-7.

8 comments:

KeCiK said...

Pertamax !!!

Have no fear dude, I voted already. Semoga impian lu tercapai. Kalau dah out for sale sila confirm kat gua, gua nak angkat satu.

:)

Pert Doherty said...

To kechik, TQ so much.. huhu.. Jgn risau gua akan roger semua!!

RekaTee said...

Thanks Pert for participating and writing this post.

Just some correction, tak semestinya vote tertinggi will be selected. It's one of the factors along with consideration like marketability of the tee especially.

Thanks again and we like your spirit - recognition! All the best! :)

r.k said...

cayalah pert .. lu memang rare .

Pert Doherty said...

Rekatee, thanks for better information.. :).. harap2 gua terpilih.. hoho

Pert Doherty said...

R.K.. arigato.. haha.. Vote jgn x vote.. huhu

humbleyat said...

mesej yang best kat-t-shirt tu..hancurkan tv..:-P
go pert!

Pert Doherty said...

Haha.. bhaya minda anak2 kita didjajah.. kui3..