Friday, November 26

Pink itu gedik? Are you serious?


Pink itu cantik!
Pink itu cun!
Pink itu sweet!
Pink itu stylo!

Wuwuwu..ade sesape nak bangkang tak? or still nak cakap "PINK ITU GEDIK?" Tak baik woo cakap pink itu gedik..sedih sadis bila mengimbau kenangan lampau..kenapa?time di bangku sekolah dulu, kebanyakannya "I HATE PINK COLOUR!" dan termasuklah diri ini..opss i bukan mencik sama itu pink tau, just tak brape gemar..Tapi sekarang, hambik kau PINK semua..haaa, ni lah padah cakap pink tu untuk pompuan-pompuan gediks jee..Almaklumlah dulu kat skolah semua pompuan, sume berlagak kasar-kasar last-last lepas sekolah awww, sumenye lembut bagai..yang mencik gila sama itu pink dulu, skarang da tangkap cintan sama itu pink..hihik..hambek kau!lalala

Okae, nampaknya persepsi masa zaman muda mudi dahulu berlainan dengan sekarang..bajet old laa sangat kan..hoho.. Now, pink itulah segala-galanya..Tangkap cintan cintun gila-gila dengan itu pink..Kalau dulu memang tak kan lari dengan kaler biru, sekarang secalit biru pon da susah nak jumpa dalam almari..Kalau dulu sampai dapat gelaran "Adik Biru", tapi sekarang dah jadi minah pink..Ahhh, manusia memang akan berubah ataupun manusia memang sukakan perubahan dalam dirinya?Lu pikirla sendiri!lalala

Kenapa ramai pompuan gila pink sekarang?Aww..sebab pink tu sangat sweet kan kan??sila angguk tanda setuju*wink..sebab tu sume gila pink..Bila pakai pink je sure sedap mata memandang, yang tak cantik bila pakai pink tewos meletop and bayangkanlah kalau si cantik pakai pink lagilaa kebabom!sangat gojes okae..Kalau tengok blog blogger pon kebanyakannye layout die sure pink kaler..Tak caye?nak tengok contoh?ni kalau sape xkenal die memang sah-sah bukan blogger..hehe
IRINE NADIA



Sangat cumil and gojes kan die?sweeeeet sangat-sangat!!Tambah-tambah bile die gayakan baju or shawl kaler pink, sape tengok sure cair tangkap leleh..hihik..shukee tengok adik manis ni, suke tengok pompuan-pompuan cantik..but i'm not LESBIAN okae..fullstop.
Alorhh..alorhh..sweetnye irine ni..macam nak cubit-cubit je pipi montel tuu..kan da cakap, pompuan dengan pink sangat sweet!!So sesape nak nampak sweet-sweet tu, bolehla bergaya dengan itu PINK!! *winkwink

14 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

pink itu tersangat la cumel ;D

CikGadis said...

sapa ckp pink tue gedik? xbaek woo.

stuasi kta sma. dulu sy sek pmpuan jer. mst kna anti pink. knon nk berlagak kasar lar. tp skrg, nah kau! telekung aku pun aku beli kaler pink. rarara.

idop PINK.
pink bukan gedik, tp pink itu ayu.
miahahahah~

Jemput singgah blog saya : Mak, Saya Dapat Award

nn said...

pink manada gedik. lagipun ada macam-macam jenis pink. kalau soft pink haruslah romantic ;)

Fina Sophie said...

ya she's cute. and mostly blog pmpuan cntik comel bergaya semua mmg glemer. and, yeke.. sy tak kenal pun this girl named irine ni. i'm not a real blogger kot ha ha ha.

Fina Sophie said...

oya sy takda wrna kesukaan favrite sgt. smtimes pink, smtimes grey, smtimes brown, smtimes merah, smtimes hitam, smtimes putih.. depends la. kalau pilih baju/pakaian, sy paling tak suka kaler ungu hehe. n bedroom i prefer all pink and brown. and orange lil bit here and there. sometimes i love pastel colors, sometimes i'll go for dark colors and sometimes bright colors. depends on situation.

seems like i love all colors, haha. so i don't know how to stick with one or two color for all sort of things (- -")

btw, i love that gypsy shawl! <3

eiffel said...

owh..xderk napsu ngan kaler pink -.-"

r.k said...

ghua tak setuju dengan katakan pink adalah gedik . pink itu kaler , dan gedik itu manusia .

keh keh keh

biru , coklat , ungu tetap dihati !

Cik Dya said...

Warna pink ni mmg dan jadi trademark ala2 pempuan gedik2 kan..alah, peduli laa apa orang nak kata.Kalau kata pink gedik, Cik Dya kahwin dulu pun theme colour pink tau...gedik ke aku nih?hahaha...kadang2 kot.. ^_^

Amni said...

saya pon suka pink.. tapi saya tak kenal pon dia tu.. hehe....

Istana Budaya:Acoustic Night

Mummy Nana said...

eh samalah kita zaman dolu dolu xsuka pink... sekarang kalau nampak pink terkinja kinja cam beruks nak jugak benda tu walaupun tahu nanti kena marah ngan hasben kalau beli psl membazir..... mcm ada magnet... pink & pompuan xdpt dipisahkan... I xgedik tau... tapi feminin gitu so xdelah nampak kasar sgt kalau xberapa ayu tu... heheh

Miss Kira said...

kawan kawan Kira cakap.. klau pakai pink, nampak ayu..
ngee~~
tmbah2 lagi klau pakai dengan skirt..

Latest entry: Men's Love

anyss said...

Salam,
Ok gak pakai pink sekali sekala...hari2 bosan gak. gabungkan pula dengan purple fuhhhhh cair hatiku nengok hu huhu

-----> lelaki, sila elakkan warna pink ya, nampak macam tak berapa nak kena walaupun ada gak si Fahrin Ahmad pakai pink. Kalau Dafi yang pakai, karang tertukar lak dengan pompuan hu hu hu

Meriahnya Aidiladha di Kelantan Edisi Tiga

chenta said...

macam i je!hahaha

dulu sekolah suka sngt warna biru laut..sekarang harus la pink!kalau tak pink pun, merah....hehehehe...

owh..Irine Nadia Marcello..Lama dah kenal dia. Bertahun-tahun dulu...Dulu rajin la borak2 dgn dia. Mase tu dia sekolah lg..Sekarang dah jarang sbb dia dah femes dan i asyik tukar blog..hehehe :P

tp dia mmg comel tak kira dia pakai apa color pun! ^_^

nur.sa said...

saya takda kaler feberet, semua warna saya pilih aje. haha. janji rasa cocok jek dan cantik di mata. itu okay..