Saturday, November 27

Panas!Isu bercium di Malaysia!


Okay,lately ni banyak betul kisah kisah panas pasal orang Malaysia yang dah terlampau westernize. Ciri-ciri Melayu pun dah tak nampak dah. Yang paling havoc last week, kisah Bang Bil ni. Dulu masa raja lawak, aku minat betul dengan Bang Bil ni, lawak dia sangatlah menjadi dan sangatlah boleh bikin pecah perut gitu~ 


Tup tup keluar lah kisah...



dan bila kantoi kat media, keluar lah jawapan standard :

"Superimpose ni..."

Betul atau tak? "Lu pikir la sendiri!"

Kisah panas kedua pulak, pasal kes remaja yang kissing kat depan Pavillion. Kissing tu satu hal,dah la dekat public kot! Adoy,orang macam aku yang ber-kuriousiti tinggi ni pun tak pasal jadi mangsa zina mata. Bila aku tengok video tu rasa macam perempuan sekarang gila mudah lah!Asal boyfriend ugut nak break / clash, terus serah harga diri macam tu.Yang si lelaki tu, alahai~~~ Bukan apa, dah la buat tepi jalan, sekali ter-accident kena langgar lori ke apa,kan nanya~

sini tengok,Hitler pun bengang XD
                          

Aku dengar bukan setakat paper, dah keluar berita lagi. Famous habis couple tu!Video diorang aku tak nak letak,tak payah lah tengok,takde maknenye~ Meh,tengok couple ni lagi bermakna!Hitler cakap,comel!


Sweet kan?
Selamat berhujung minggu!
Source: Pakcik Google & Oh!Media

Mengenai Penulis Entri Ini :
Fynn juga penulis untuk blog One of My Kind. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Selasa dan di Twitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label FYNN. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Untuk orang-orang serba salah macam aku.

23 comments:

Pert Doherty said...
This comment has been removed by the author.
Pert Doherty said...

Video yang bercengkerama itu mesti Jimmy gua waktu dia muda. Cuba lihat kesinambungan pada entri Dajal itu Kacak (part 2). hahaha..

p/s: aku tetap rasa gmbr bercium itu bukan superimpose.. hahaha.. nada jahat..

Latest entri di Otak & Jantung:
Harta Pusaka dari Bapak Gua: Yashica FX-7

omurice said...

hurm...nak wat caner..memang sekarang otak dah "bersih" sangat...tapi gambar ti memang betul la...sape pengambilnya..tampil ke depan...hehehe..

eiela said...

hmm,,ntah apa-apa kan. yg kes KLCC tuh pun havoc jugak tuh.

Latest Entri : Hati-hati Dengan Penipuan SMS
Jana Pendapatan Dengan Burung Walit

Cik Liz a.k.a Leza said...

dia nak lagi glamor kot pasni tu yg buat mcm tu...huhu...layannnnn

Fynn said...

@Pert
dah sah sah la Jimmy kau tuh.hahah
kena hanta dy masuk skola agame nuh...lol

Fynn said...

@omurice
haha~
ni baru yg kita nampk,
yg tak nampak cmne tuh?lalala

tapi,boleh je kalau dorg nk snap sendiri ni.HAHA

Fynn said...

@eiela
u tgk ke video mereka itu?
kahkahkah...

tula,pelik pelik~

Fynn said...

@Cik Liz
cewahhh.
dah ala ala artis hollywood dah artis kita sekarang kan?haha

r.k said...

comolot sedap tak ?


lalalala ...

Fynn said...

@r.k
u kena tanya Pert punya Jimmy~

nas said...

isk3...too bad la artis2 skunk...lelaki n perempuan same jerk...aku cm xcaye la gne super impose

Fynn said...

@nas
maybe desperate publicity kot?
ahah.tp bukan setakat artis je,yg laen kita tak nampak pun ramai buat nih~

iEra NaDiRa said...

Sesetengah perempuan sekarang sangat murah. maruah diorang jatuh terhempas macam kaca tak berharga, pun diorang tak kisah.

MURAH MURAH MURAH~ macam membeli di pasar malam. Barang di pasar malam lagi mahal kot?

Baiklah bukan nak provok. hehe. Mari jadi perempuan yang mahal. Macam mana? Jagalah maruah.. jgn senang2 bagi tubuh pada orang lelaki. Ala.. korang tak jaga, orang lelaki pun ngap jelah. Macam mana nak jaga maruah? Kena jaga aurat. :)

sayangi aurat anda. ^^

Fynn said...

@iera
yup,betul tu.syg nye,ramai yg klu kita ceramah psl ni,sure melenting...
ye,kan ;)

tapi yelah,
pohon takkan bergoyang kalau tiada angin.


*kening kening*

KeCiK said...

"dia pilih klcc dari aku dowh"

:)

nur.sa said...

berani buat sepatutnya kena berani tanggung.

nape malaysia tak buat macam indonesia ek? walopun ariel tak ngaku itu dia dalam klip video ariel peterporn tu, dia tetap kena bicara kat sana kan? ni kat malaysia, diaorang cakap aje superimpose, then takde pape tindakan pun lepas tu. entah betoi idak superimpose.

bawak mereka yang suka buat camni ke muka pengadilan. baru tau erti takot sket kot eh..

Fynn said...

@kecik
HAHAHA..tak yg plg best,

"Kay New York bhai~"

Fynn said...

@nur.sa
tulah tu~
alah,mcm kes ella dolu dolu tula kan?
maybe dorg nak tggu klua video nabil pulak kot?HAHA

oppsss

Amni said...

hemmmmmmm........ bila artis jadi teladan.. dunia dah huru hara,,, huhu.... MUNGKIN!

Giler Jahat Kutuk Orang!

Fynn said...

@Amni
ha,sbb tu kita tak boleh agung2kn sangat artis2 ni..
Minat pun berpada lah.. ;)

Fina Sophie said...

artis2 tu manusia biasa juga.. they will do mistakes. :) tp mslhnya diorang ni dah tau diorang ni public figure, jagala sikit perangai kan. once jd artis, mereka jadi milik masyarakat (read this somewhere), so.. lu fikirla sndiri ekekekekkkk

Fynn said...

@fina
terbaek!well said :)