Tuesday, November 2

MARI BELAJAR BAHASA INGGERIS



Hello readers.....pang

Ok....kali ini nak share 1 vidoe...di mana sekumpulan pelajar dari Jepun belajar bahasa Inggeris..

I nak you all semua bayangkan dulu yupp...

You all dalam sebuah kelas dan akan dipertontonkan sebuah rakaman tentang cara-cara belajar Bahasa Inggeris yang betul..


Peraturannya adalah...ketika menonton...tak boleh ketawa...jika tertangkap..you all akan di kenakan sebatan di punggung...

ha....dah bayangkan...?? jom kita saksikan video ini.....Happy Watching...






dah tengok...??

siksa kan menahan supaya tidak ketawa....???

aduhai....masa mula-mula I tengok....gelak sampai keluar air mata...hehehe...

so....seandainya you all dalam kelas tersebut...berapa kali la agaknya you all kena sebat eh...??

kalau I....hahahaha....berkali-kali kot....

part bila dia nak sebut 20...bukan twenty....tapi jadi 10..10...bila tiba nombor seratus...dia sebut "ten" 10 kali...hahahha...aduhai...sakit perut gelak...hehehehe...

nak tau gak ni..part mana yang you all paling tak tahan nak gelak...?

ok lah.....cukup setakat ini...semoga you all semua terhibur dengan n3 kali ini...kita jumpa minggu depan yupp....ye

p/s : suka makan ice-cream....kalau nak tahu cara mudah membuatnya...jom lah ke APA KATA HATI....

21 comments:

kusut said...
This comment has been removed by the author.
kusut said...

memang lucu gile vid ni. especially part 'ten ten..' tu. lama tak tengok vid ni XD

btw.. 'video unavailable'. aku sorang je ke memang seme org takleh tengok?

Kazaztan Team said...

mmg lucu giler...

nabilah_2908 said...

sungguh ke tak boleh tengok...?

sy boleh tgk pula...

hmm..xpe tunggu komen dari yg lain lak...if ada yg kata tak boleh tgk...sy cuba betulkan... ;)

syazwanizr said...

penah tengok vid neh.mase frst time tengok mmg ah lawak.dah tgk byk kali tak terase nak gelak plak.cite neh ad byk series..byk lg bnde lwk dorg buat tp takleh gelak.mmg sian gile ah kat org tuh.akit kot kena bantai......

Amni said...

tak dapat tengok sebab len tenet slow dear.. huhu

Raybond said...

haha... dah tengok dah sblm nie.. tpi tgk lgi mesti gelak gak..

Q said...

vid ni memang dah lame. tapi walaupun dah tengok banyak kali tetap kelakar. yang tukang sebut tu memang suci jer~ hahah

MiMiEy :) said...

hahaha. video nie mmg lawak kak.
mimie dah tgok, kwn mimie bg.
gelak sampai keluar air mata.
mimie rasa kalau mimie dlm kls 2, boleh pgsan mimie kene sebat dgn laki 2.
hahahaha.
mana x nye. asyik gelak jer.
hahahaha

Chip said...

Alamak dah "removed by Facebook" pulak video nie... ada version kat YouTube tak?

hairi said...

name rancangan nie GAKI NO STUKAI..
game yg dorang ngah maen nie BATSU GAME..

No-Laughing High School(2005)
http://www.youtube.com/watch?v=uqIDbDoDhsg&feature=related

# No Laughing in Yugawara(2004)
http://www.youtube.com/watch?v=jZxzuQRmQZc

# No-Laughing Police Station(2006)
http://www.youtube.com/watch?v=X5m4gKw6ykI

# No-Laughing Hospital(2007)
http://www.youtube.com/watch?v=GQmnDY5RXaE&feature=related

# No-Laughing Newspaper Agent(2008)
?? XP

# No-Laughing Hotel Employee(2009)
http://www.youtube.com/watch?v=P0huu2yyJZc

enjoy .. ^^

ASaDa RyutaRo said...

saya tak dapat nk tengok video ni. katanya dah d remove.. uhh..

KeCiK said...

My tummy exploded due to excessive laughing. Sambil terkentut-kentut.

nabilah_2908 said...

ramai yg tk dpt tgk....maaf yer...

bila sy try view boleh la pula...

thnks to Hairi...

ada berikan link utk video ini...hope..you all semua boleh la pergi pada link2 yg diberikan..

tk pun..boleh ke Fan PAge APA KATA HATI... :)

ztie said...

dah pernah tengok vid ni dulu. Kawan saya suka sangat vid ni sampai dia pilih tarikh kawen ten ten ten. sebab dia suka sebut. hehe :D

kusut said...

mungkin region locked. sebab yg takleh tengok (setakat yg mention kat sini lah) bukan duk kat m'sia

kerek gile korang! :P jkjk

chenta said...

tgk byk kali pun asyik ketawa je..hehehhehehe..

humbleyat said...

pernah tgok juga video ni...tapi memg tk thn gelak..

sampai kuar airmata dok gelak haha...

moral of the story : tak baik kan gelakkan org yg baru nak belajar..huhu

cKyN WaN said...

selalu jugak tengok program ni di tv jepun ni.

kalau nak tahu kt jepun ni ada macam2 program y kadang2 kita rasa mcm xpatut ada haha

anyss said...

Salam,
Waaaaa slownyaaaaa....perlu tunggu lama2 untuk nengok hu hu hu

Tapi...perkataan kedua dia sebut pun dah buat rasa nak golek2 hu hu hu

izfanora said...

As8

Klakar.. Part paling xboleh blah part student thn gelak.. hahaha.. muka tertekan sumer..

Latest entry izfanora:
Semua Nak Kawin