Wednesday, November 3

Karaoke free 24 jam sehari!

Artikel ini adalah sumbangan dari nn.


jom layan Karaoke Party (www.karaokeparty.com)!

a few days after a friend of mine recommend terus ja on. terus register. terus nyanyi. and dengan loyal-nya menyanyi almost every day! heaven.

yang best, ada lyrics macam karaoke betul. and siap ada score. so fun lah. kira macam game tau. kalau warna biru siap berstar-star kira, hit the right note lah. kalau kosong tu means suara tak dengar. kalau merah memang dah jauh lari dah note tu. huhu


score dia paling bawah sekali tone deaf. paling atas tak tahu sebab tak pernah dapat. atas sikit daripada tone deaf, amateur. atas sikit daripada amateur, wannabe. siap boleh challenge member lagi tengok siapa boleh score lagu tu.


actually if tak register pun tak apa tapi kalau register boleh add friends, and challenge orang. bila dah add friends tu boleh lah tengok diorang nyanyi lagu apa.

 http://nnmeow.blogspot.com/2010/10/karaoke-free-24-jam-sehari.html

12 comments:

Amni said...

tau apsal ni.. haha... hari tu de kawan2 yang gila karoake bagitau...=P

chenta said...

best ni..nak try la sbb i suka karaoke!hehehe

noor afzan said...

internet mesti laju nih baru leh karok2..

misz myza said...

best nye.. ni yg nak try.. jom jom jom..

KeCiK said...

Rasanya dah boleh layan Westlife senyap-senyap.

:)

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. boleh la layan backstreetboys ni.. takde la geng2 yg perli memerli pasni..

best! best! nak try!!

ztie said...

aa.. mmg salu kat sini.. kalau bosan :P

Kimmy Ai said...

hohoho..gila lah.. saya x suka karok.. ahah.. ;DD

humbleyat said...

dah gi web tu..bez jgak ek...

juz wondering knp sume suka karoke yer..

masa kecik dulu pun suka nyanyi kagu isabella..tp mak marah nyanyi, dia soh bc quran huhu..and efek die smpi skrg...tak suka menyanyi :)

Fina Sophie said...

wah nn thanks! dah bookmark dah link tu WAHAHAHAHAHA ehem behave, fina, behave XD

sy penggemar karoke! :P

izfanora said...

sangat lyn r klu mcm nie.. huhu..

leh karok hari-hari.. terima kasih..

anyss said...

Salam,
Patutpun banjir teruk...semua orang dok menyumbangkan lagu kat sini la la la