Tuesday, November 23

Feel good to be home.

OMG.Hampir terlupa yang hari ini turn aku pula menulis kat sini.So sorry.Dah hampir seminggu lebih aku kat Malaysia.To be spec, kat Aloq Setaq.Cuaca sekarang ni panas bukan main.Kena pula rumah tok rumah papan.Memang time tengahari bahang bukan main.Bila time malam, sejuk pula.Feel good to be home.Dapat makan dengan sesuka hatinya tanpa perlu baca ingredient.Seronok tak sangga!

Oh ya.After banjir ni, rumah pun banyak space kosong.Almari semua ada kat tingkat atas.Tok dah serik nak bawa turun kat bawah.

Maaflah.Post kali ni tak ada info menarik.Last week dah terlepas turn.Huhuhu.

11 comments:

fariehan ibrahim said...

yaaa, no place like home~! XD

KeCiK said...

Ingat tadi "Owh, hampir terlupa aku dah seminggu kat rumah"

Nasib baik.

:)

Cik Liz a.k.a Leza said...

semestinya maggi eh silap semestinya best kat umah hihi

CikGadis said...

slmt pulang =)

Fynn said...

Jom pi tgk wayang kat jitra!
haha...


Banyak lagi perlu kita belajar

ASaDa RyutaRo said...

hoho.. makan tanpa perlu tengok ingredient yer. jangan tercekik sudah. haha..

minggu lepas pun terlepas peluang nak post kat sini. isk2..

Fynn said...

same la kite~
last week taa sempat nk post.
lps ni sorang sorang kene denda.weeehu!

Banyak lagi perlu kita belajar.

Fina Sophie said...

itula zack, diam je... ;)

kusut said...

slamat bercuti lah ye

nur.sa said...

sana banjirkah zack? selamat bercuti ye. cuti sungguh-sungguh hati.:)

Miss Kira said...

slamat bercuti zack!!
;)

Latest entry: Men's Love