Wednesday, November 3

Fakta @ Auta: Lelaki dan Kaca Mata Hitam

Entry Terbaru ~ Last Entry on 011110 @ 1111pm

LELAKI DAN KACA MATA HITAM
*Gambar dari Abg Google*

Lelaki berkaca mata hitam nampak macho? Smart? Hensem? Apatah lagi muka jambu memang akan nampak lagi cute? Betul tak para gadis? Disebalik pemakaian cermin mata hitam tu, pernah tak korang fikir? Maksud aku, kenapa lelaki2 ni pakai kaca mata hitam walaupun masa tu hujan. Kalau lelaki2 ni bukak cermin mata hitam tu? Ape jadi?
Cantik tak cermin mata hitam milik seorang pemuda ni?
Kalau dia pakai lagi lawa kan..
Tengok ni plak..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Masya لله
Fakta atau auta?
Ada akal, fikir2 kan lah..

[Awas! Jangan tiru perbuatan seperti ini.]


Yang menulis,

(Nota Hatie: Kejadian ni kat tempat kerja aku, sememangnya ramai staff lelaki. Masa tu aku nak "sketch" satu plan ni. Disebabkan meja aku penuh, aku pergilah meja depan aku ni. So, bila aku bukak je cermin mata tu, memang terkejut la..)

19 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

hahahahha~

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. sengal. buat macam tu, nampak ke nak berjalan??

kreatif gak diorang tu ea..

fariehan ibrahim said...

gler siot! dlm spec pom bleh lgi, hahaaha
agk2 lar weh lelaki2 begini ye,

Kimmy Ai said...

haha.. gila.. gila.. tapi mmg ada yg pkai spek hitam sebab nak mengusha.. ;DD

nabilah_2908 said...

uish..gila gersang...

tp nampk ke kalau tgk dekat2 mcm tu....or mereka sengaja jer nk memain.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
SALAH NOMBOR

aYaz said...

sah sah giler..!
giler ape tak tahu lah tu..
har har har...

Q said...

hahah
gersang gile
tapi kalau pakai memang tak nampak ape pun.

KeCiK said...

err..kalau pakai pon nampak clear ke? sangap gak nak try spek hitam tp apakan daya, gua rabun jauh. mcm abg kat atas ni sesuai lah. haha.

ztie said...

sure ke nampak jalan kalau macam tu? hehe

humbleyat said...

istighfar jap..huhu..

kalau jalan2 tu then langgar almari tu memg patut la...

nur.sa said...

hehee.. ada jugak orang wat camtu? esok kasi sekeh sket kepala dia. :P

d_tieah said...

Haha..
Macam2 kan lelaki ni..
Kreatif sgt dh otak tu..

Amni said...

aiee... biar benar? sukati jak lok... bahaya juak laki kedak ya gilak....

kusut said...

aku rase ade org buat practikal joke kat dia la. then bile salah org yg terjumpe benda tu mamat tu jugak la yg tak pasal2 kene label pervert

chenta said...

spec utk perempuan mcm tu takde?hahaha

kalo ada pun, tak tergamak nak pakai kot..hehehe

eiela said...

tak suka tengok lelaki pakai cermin mata hitam. menyampah deh,,,

Fina Sophie said...

nah. tak ada punya yg letak gmbr mcm ni dkt spek. tp pakai cermin mata untuk cover anak mata yang melilau cuci mata dekat shopping complex, itu masuk akal lah. haha. jangan ganggu aku, sudah. kalau nak act such like a pervert depan aku, siapppp.

plus, sy tak fikir lelaki pakai kaca mata hitam TAK BERTEMPAT itu cool. alergik pun ada juga. :)

DaRa MaNiskU said...

adoi,ade jugak mcm tu ek..kreatif xbrtempat..

anyss said...

Salam,
mmmmmm macam terdesak je hu hu hu