Monday, November 29

Doraemon vs Nobita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Salam 100 Penulis

sekarang ini Q lagi sedang menyesuaikan diri di Semporna ini.
internet pun belum jumpa lagi
nampak gayanya memang perlu cekau satu broadband nih
Insyallah kalau ada kesempatan akan Q kongsikan pengalaman Q di sini
setakat ini Q hanya kongsikan di dalam Mini Jurnal aka Twitter Q saja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 sebelum ni Q ada buat post tentang Sinchan VS Hagemaru
yang ada video yang sangat kelakar
tapi kali ini Q nak tunjukkan satu lagi video yang sangat kelakar
http://www.tofugu.com/wp-content/uploads/2008/11/doraemon1.jpg
dari doraemon dan nobita versi real @ live action.
bukan macam hello kitty tau
dah ade keluar ke?
jom tengok..






jangan tensen-tensen k
chill sajalah!


Mengenai Penulis Entri Ini : 
Qamarul juga penulis untuk blog Blog Qamarulabdullah. Anda boleh mengikuti beliau di sini pada setiap Isnin dan di Qwitter. Untuk membaca semua hasil penulisan beliau di blog 100penulis.com, anda boleh klik label Q. Entry terbaru di blog beliau ketika ini ialah Selimut Bawah Bayu.

7 comments:

NuR si CiKGu RiBeNa said...

salam singgah..

doraemon..
paling minat dari dulu hingga kini.

nur.sa said...

kurusnya doraemon!:P
eh,kalau betul wujud time machines kan best. wuwuuu..

IBU WAFIQ said...

ibu wafiq suke doremon..best nye ade poket ajaib...tak de poket ajaib kipas terbang ats kepala pun xpe dah...hehhe...dh jd follower ke 540..salam kenal yer...

Azza Zahra. said...

Dah tgk vid neh dlm
blog Q dulu, hihi (:
Doraemon kurus.

KeCiK said...

Super! The best ever gadget by Doraemon is pintu suka hati!

Fina Sophie said...

selamat menyesuaikan diri d semporna! =)

humbleyat said...

masa kecik dulu berebut nak baca buku doremon :)