Tuesday, November 2

Cinta itu wujud,rupanya.

Ini alasan aku sebab gatal teringin sangat nak kahwin ;
kecuali tang part terjun dalam pool tu!




Tapi of course lagi 7 tahun.

17 July 2017
aahhh...sudah ku reserved siap siap!
jangan mengada nak tiru.
*kening kening*

Alasan korang?

17 comments:

~mAsItAh fUaAd~ said...

aaaa..best..btw..sapa haziq n nurul tuh..cite sikitttt

nabilah_2908 said...

sweetnya pasangan ni...!! :)

haha..terasa mcm nak kawin... :P

hannafauzann said...

ouh ! 17july is my birthday ! ;D

kusut said...

gile sweet video ni. love the feel. love the honesty.

17/07/2017?
konfem ek?

bagus pilih tarikh yg cantik2 ni.. aku rase guys generally memang kurang terer sikit dlm bab ingat tarikh ni.. so kalau cam tu maybe senang sikit kot. amat membantu! hehe

Amni said...

jap! ada video ke? tak nampak seyhhhhh.... haizzz... len tenet slow..

Fynn said...

@masitah
tak tahu?hehe...

@nabilah
kan kan!my friends yg tgk sume cmtu..

@hanna
yeke?saya suka 7,okai!

@kusut
kan!kan!
tak confirm,tp insyaAllah la...haha
wahhhh...adehikmah jugak lol

@amni
ada yunk,tgk la COMEL

ASaDa RyutaRo said...

siap dah reserve tarikh lagi.. semoga menjadi kenyataan lah yer.. ;P

KeCiK said...

Pergh, swimming pool dia lagi besar dari rumah gua.

Cant afford such event.
^
^
^
bersyukurlah nak.

:)

17 Julai 2017? Hari Isnin weh. Dah boleh start plot cuti kawen.

kusut said...

orang lain takde nk reserve tarikh ke? hehe

kalau korang ramai2 pakat tahun 2017 ok gak tu. kalau bleh attend dapat makan banyak sikit nasik kenduri tahun tu :P

Fynn said...

Korang sengal~~~
lelaki mmg taa memahami.hahah

ztie said...

tak dapat tengok video laar.. huhu

tapi.. tarikh... saya nak 6.10.16 bleh? hehehe... macam lewat sangat dah. ngeee...

nur.sa said...

dalam hati ada semak samun. eh, tak , silap, ada bungaaaa..
maksudnya cinta wujud la.

:) bestnya wedding camtu. teringin.. haha

*cimOt* said...

so sweet la dear..haaaa..nak tawen sekarang gakz..hahaha..

humbleyat said...

wah..bez giler video tu..kene bljr skill ni...
dulu selalu wat video untuk satu kuliyyah 4 multi media presentation...

dah tumpul agaknyer skill tu..huhu

Fina Sophie said...

saya tak kisah tarikh kawen lawa ke tak, tapi saya nak kawen waktu mana cuti umum yang ada d malaysia. bukan cuti hujung minggu. CUTI UMUM MALAYSIA XD

cKyN WaN said...

da tgk jugak video tu. very sweet bila tgk tapi nk buat tu pk jugak la. kt umah xde pool kena pergi menyelam dlm sungai belakang umah la jwbnye haha

nk kawen 26sept lah.

kompem2 cuti setiap kali anniversary. amacam? best x? hahaha

izfanora said...

As8

Argh.. nak kawin.. huhu..
Giler sweet kot video nie. Kalau aku r yang terjun dalm pool tue, confirm r xjadi kenduri kawin. Kenduri arwah kot. Huhu.. Xpndai berenang r plak..
=p

Latest entry izfanora:
Semua Nak Kawin