Tuesday, November 16

Bila Hati Berkata

Salam dan Hai semua. Moga ceria selalu hendaknya. Saya baru di sini. Ini pun entri pertama. Banyak yang bermain di kepala dan berpusing diminda. Macam-macam nak post kat sini. Mungkin nanti!

Sekarang nak kenalkan sikit pasal saya. Yang mana lebih selesa? Aku atau saya? Ah! Mana-mana lah yer? Kadang-kadang mungkin akan guna saya. Kadang-kadang mungkin akan guna Aku. Boleh?

Boleh panggil saya Amni. Bukan nama sebenar. Sekadar nama timangan. Tapi memang sangat selesa kalau orang panggil Amni.

Hobi memang menulis. Menulis apa saja yang terlintas di hati dan di fikiran. Pada saya, itu lebih ikhlas. Mungkin! Masing-masing ada pendapat kan? Yaa... saya suka di sini. Mungkin akan saya kongsi hasil penulisan saya yang tak seberapa dari pengalaman yang secebis. Mungkin jugak kata-kata dari hati saya. Mudah-mudahan mendapat manfaat.

Menulis kerana kamu. Adanya blog saya, Yerdeh! Jiwang.... kerana kamu juga. Kamu sumber inspirasi. Tika susah, tika sakitnya hati, tika ketawa riang, tika malu rasa nak sorok muka kat bawah meja. Ah! Semuanya asam garam hidup. "Kamu Dia punya. Jadi bila-bila masa Dia akan ambil balik kamu. Jadi, sementara Dia pinjamkan kamu pada saya, saya akan jaga kamu baik-baik"

Terima kasih membaca. Yang tak baik, sila tinggalkan di sini saja ya. Selamat berkenalan. Selamat membaca. Selamat Menulis Komen. Erkkkkk???!

Boleh singgah SINI untuk kenal saya lebih dekat. Insha Allah..

16 comments:

Q said...

selamat menyertai keluarga 100 penulis

kusut said...

welcome dan slamat menulis ye!

nas said...

yeah amni..
aku kenal awak..
hehehhee
weyh..selamat datang ke keluarga kami
100 penulis :P

latest entri:

Makin Ramai Artis Sudah Memakai Tudung, Alhamdulillah

Amni said...

Dear Q,
terima kasih... =)

Dear Kusut,
terima kasih dan selamat menulis jugak...=)

Dear Nas,
kalau ko tak kenal aku lagi, aku bagi pangg sedassss boleh? hehe... Gurau je bro! terima kasih... aku dah jadi keluarga baru la kan... hehe

nur.sa said...

selalu nampak nama amni dekat komen aje. kali ni amni dah menulis. yeahh. selamat menulis amni. :D

afifaa. said...

selamat menjadi warga 100p! :)

latest entry : promote banner

nas said...

eh...silap..aku xknal ko balik..
so lempang la..hahhahahhaha :P

Apis said...

salam amni. celamat datang! heha! name ku apis. bole panggil mohd hafiz bin mokhtar.hahahaha! xdelah. anyway,selamat menulis jgk.tulis jgn x tulis! camat hari raye!

Hari Raya Aidiladha Yang Sedih

Fina Sophie said...

hi amni! selamat berfamili di 100penulis.com. minat kami smua juga menulis, just like you dear. so amni ada di tmpt yg tak slh. hehehe.

welcome! just call me fina ;)

ztie said...

hai kitak..mek kenal kitak sik ow.selamat jadi warga 100 penulis... Love u! Erk!

anyss said...

Salam,
Amni, selamat datang ke 100 penulis. Boleh kongsi2 banyak idea kat sini...

Berapa Panjang Nak Tulis Entri?

Fynn said...

Aloha!
Amni,welcome here ;)

humbleyat said...

hi amni, welcome to the club..
yeay dapat fmili bru:)seronoknya...

teruskan menulis..menanti karya amni plak:)

humbleyat said...

hi amni, welcome to the club..
yeay dapat fmili bru:)seronoknya...

teruskan menulis..menanti karya amni plak:)

humbleyat said...

hi amni, welcome to the club..
yeay dapat fmili bru:)seronoknya...

teruskan menulis..menanti karya amni plak:)

Miss Kira said...

slmt berkenalan..n slmt menyertai 100penulis.. ;)